Verbind je met ons

Hoi, wat zoek je?

Banggood kortingsbon

coupons

Banggood-coupon »Kortingen en couponcodes - mei 2022

Banggood kortingsbonnen

Bij ons vind je de grootste verzameling Banggood-tegoedbonnen op het net! U kunt elke dag nieuwe Banggood-couponaanbiedingen en flash-verkopen verwachten. Alle aanbiedingen worden minstens één keer per dag bijgewerkt. Of het nu gaat om smartphones van Xiaomi, 3D-printers van Creality, e-bikes van FIIDO. Bent u op zoek naar een kortingsbon voor een specifiek product, dan helpen wij u graag bij het vinden van een passende korting. We hebben constant contact met Banggood en kunnen daarom individuele vouchers aanvragen.

Hoe wissel ik een Banggood-voucher / coupon in?

  1. Ga naar de productpagina en voeg het product toe aan de winkelwagen.
  2. Rechtsboven zie je je winkelwagentje met het winkelwagentje-symbool.
  3. Klik op "Naar afrekenen" en scrol in de volgende stap naar het vak "BG-korting".
  4. Daar kunt u een reeds bekende kortingscode selecteren of een nieuwe code invoeren.
  5. Met een klik op "Toepassen" wordt de korting direct in mindering gebracht op de aankoopprijs.

Hier kun je zien hoe je een Banggood-kortingscode inwisselt.

 Hier vind je de nieuwste vouchers, kortingen en deals van Banggood uit alle categorieën. Om de voucher weergegeven te krijgen, hoeft u alleen maar op "Toon code!" te klikken. 

Huidige Banggood-kortingsbonnen

Banggood e-bike kortingscodes

Shop

€ 173 Banggood-coupon - FIIDO D4s 10.4Ah 36V 250W 20 Inch opvouwbare elektrische fiets

Met deze Banggood-tegoedbon kunt u het product FIIDO D4s 10.4Ah 36V 250W 20 Inch opvouwbare elektrische fiets kopen voor slechts 453 €.
BGbfff24
TOON COUPON
173 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 391 Banggood-coupon - FIIDO D11 E-Bike

Met deze Banggood Coupon kunt u het product FIIDO D11 E-Bike kopen voor slechts 666 €.
BGb81f0f
TOON COUPON
391 € Korting
31.05.2022
Shop

Banggood Flash Sale - FIIDO M1 Pro elektrische fiets

Met deze aanbieding van Banggood kunt u het product FIIDO M1 Pro E-Bike voor slechts 742 € kopen.
ACTIEF DEAL
742 € 1220 €
31.05.2022
Shop

137 € Banggood Coupon - ADO A20 E-Bike

Met deze Banggood Coupon kun je het product ADO A20 E-Bike met korting kopen voor slechts 676 €.
BGb88316
TOON COUPON
137 € Korting
31.05.2022
Shop

59 € Banggood Coupon - ADO A16 E-Bike

Met deze Banggood Coupon kun je het product ADO A16 E-Bike met korting kopen voor slechts 592 €.
BGADO365
TOON COUPON
59 € Korting
31.05.2022

 

Banggood 3D-printer kortingscodes

Shop

€ 161 Banggood-coupon - QIDI I-MATES Intelligente industriële 3D-printer

Met deze Banggood Coupon kun je het product QIDI I-MATES Intelligent Industrial Grade 3D Printer kopen voor slechts € 326.
BG01f566
TOON COUPON
161 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 64 Banggood Coupon - Anycubic Wash and Cure Plus

Met deze Banggood Coupon kun je het Anycubic Wash and Cure Plus-product voor slechts 138 € kopen.
BGad8d83
TOON COUPON
64 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 21 Banggood Coupon - Anycubic Photon Mono 2K High Speed ​​​​Resin 3D-printer

Met deze Banggood Coupon kun je de Anycubic Photon Mono 2K High Speed ​​​​Resin 3D-Printer kopen voor slechts 149 €.
BGb538d0
TOON COUPON
21 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 80 Banggood Coupon - Artillerie Sidewinder X1 3D-printer

Met deze Banggood Coupon kun je de Artillery Sidewinder X1 3D-printer kopen voor slechts 244 €.
BG3a438c
TOON COUPON
80 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 72 Banggood-coupon - Artillerie GeniusPro & Genius 3D-printer

Met deze Banggood-coupon kunt u het product Artillery GeniusPro & Genius 3D-printer kopen voor slechts 171 €.
BG36b9cc
TOON COUPON
72 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 42 Banggood Coupon - Artillery Hornet 3D 3D-printer

Met deze Banggood Coupon kun je de Artillery Hornet 3D 3D-printer kopen tegen een gereduceerde prijs voor slechts 120 €.
BG5bef17
TOON COUPON
42 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 41 Banggood-coupon - Creality 3D Ender-3 MAX 3D-printer

Met deze Banggood Coupon kun je het product Creality 3D Ender-3 MAX 3D-Drucker voor slechts 226 € kopen.
FD
TOON COUPON
41 € Korting
31.05.2022

 

Banggood smartphone-kortingscodes

Shop

17 € Banggood-coupon - POCO X3 Pro (4 + 64GB wereldwijd)

Met deze Banggood-coupon kunt u het product POCO X3 Pro (4 + 64GB wereldwijd) kopen voor slechts 178 €.
BGd6db70
TOON COUPON
17 € Korting
31.05.2022
Shop

15 € Banggood-coupon - POCO X3 Pro (8 + 256GB wereldwijd)

Met deze Banggood-coupon kunt u het product POCO X3 Pro (8 + 256GB wereldwijd) kopen voor slechts 212 €.
BG639414
TOON COUPON
15 € Korting
31.05.2022
Shop

13 € Banggood-coupon - POCO F3 (6 + 128 GB wereldwijd)

Met deze Banggood-coupon kunt u het product POCO F3 (6 + 128GB Global) kopen voor slechts 263 €.
BGd7f390
TOON COUPON
13 € Korting
31.05.2022
Shop

3 € Banggood-coupon - POCO F3 (8 + 256 GB wereldwijd)

Met deze Banggood-coupon kunt u het product POCO F3 (8 + 256GB Global) kopen voor slechts 305 €.
BG600db9
TOON COUPON
3 € Korting
31.05.2022
Shop

12 € Banggood-coupon - OnePlus 9 Global ROM 8 + 128

Met deze Banggood Coupon kun je het product OnePlus 9 Global ROM 8 + 128 gereduceerd kopen voor slechts 467 €.
BG7a18e4
TOON COUPON
12 € Korting
31.05.2022
Shop

18 € Banggood-coupon - OnePlus 9 Global ROM 12 + 256

Met deze Banggood Coupon kun je het product OnePlus 9 Global ROM 12 + 256 gereduceerd kopen voor slechts 518 €.
BG997080
TOON COUPON
18 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 39 Banggood-coupon - OnePlus 9 Pro Global ROM 8 + 128

Met deze Banggood Coupon kun je het product OnePlus 9 Pro Global ROM 8 + 128 gereduceerd kopen voor slechts 611 €.
BGbd5384
TOON COUPON
39 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 4 Banggood-coupon - OnePlus 9 Pro Global ROM 8 + 256

Met deze Banggood Coupon kun je het product OnePlus 9 Pro Global ROM 8 + 256 gereduceerd kopen voor slechts 654 €.
BGdbaab8
TOON COUPON
4 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 2 Banggood-coupon - OnePlus 9 Pro Global ROM 12 + 256

Met deze Banggood Coupon kun je het product OnePlus 9 Pro Global ROM 12 + 256 gereduceerd kopen voor slechts 713 €.
BGe96d49
TOON COUPON
2 € Korting
31.05.2022
Shop

9 € Banggood-coupon - OnePlus 9R Global ROM 8 + 128

Met deze Banggood-coupon kunt u het product OnePlus 9R Global ROM 8 + 128 kopen voor slechts 390 €.
BG5a0d0a
TOON COUPON
9 € Korting
31.05.2022
Shop

10 € Banggood-coupon - OnePlus 9R Global ROM 8 + 256

Met deze Banggood-coupon kunt u het product OnePlus 9R Global ROM 8 + 256 kopen voor slechts 407 €.
BGa3adab
TOON COUPON
10 € Korting
31.05.2022
Shop

19 € Banggood-coupon - OnePlus 9R Global ROM 12 + 256

Met deze Banggood-coupon kunt u het product OnePlus 9R Global ROM 12 + 256 kopen voor slechts 433 €.
BG187746
TOON COUPON
19 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 17 Banggood-coupon - OnePlus Nord 2 wereldwijde versie 8 + 128

Met deze Banggood Coupon kunt u het product OnePlus Nord 2 Global Version 8 + 128 kopen voor slechts 390 €.
BGa23085
TOON COUPON
17 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 20 Banggood-coupon - OnePlus Nord 2 wereldwijde versie 12 + 256

Met deze Banggood Coupon kunt u het product OnePlus Nord 2 Global Version 12 + 256 kopen voor slechts 450 €.
BGaf53c1
TOON COUPON
20 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 2 Banggood-coupon - OnePlus 8T wereldwijde versie 12 + 256

Met deze Banggood Coupon kun je het product OnePlus 8T Global Version 12 + 256 gereduceerd kopen voor slechts 424 €.
BGbcafa2
TOON COUPON
2 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 2 Banggood-coupon - OnePlus Nord N10 wereldwijde versie 6 + 128

Met deze Banggood-coupon kunt u het product OnePlus Nord N10 Global Version 6 + 128 kopen voor slechts 229 €.
BGf31c9b
TOON COUPON
2 € Korting
31.05.2022

 

Banggood Tablet-kortingscodes

Shop

€ 10 Banggood-coupon - Alldocube iPlay 40 Android 10-tablet

Met deze Banggood Coupon kunt u het product Alldocube iPlay 40 Android 10 Tablet kopen voor slechts 144 €.
BG1a7d8d
TOON COUPON
10 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 99 Banggood-coupon - Lenovo XiaoXin Pad Pro-tablet

Met deze Banggood Coupon kunt u het product Lenovo XiaoXin Pad Pro Tablet kopen voor slechts 275 €.
BGef3ab3
TOON COUPON
99 € Korting
31.05.2022

 

Banggood PC & Gaming kortingscodes

Shop

€ 13 Banggood Coupon - Douxlife Racing GC-RC01 Gaming Chair

Met deze Banggood Coupon kun je de Douxlife Racing GC-RC01 Gaming Chair kopen voor slechts 77 €.
BGHYGCRC01
TOON COUPON
13 € Korting
31.05.2022
Shop

143 € Banggood Coupon - Teclast F15S Laptop 15.6 (Intel Celeron N3350 8 + 128GB)

Met deze Banggood Coupon kun je het product Teclast F15S Laptop 15.6 (Intel Celeron N3350 8 + 128GB) kopen voor slechts 68 €.
BGHYGCRC02
TOON COUPON
143 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 1 Banggood Coupon - BlitzWolf BW-HOC5 Ergonomische Design Bureaustoel

Met deze Banggood Coupon kun je de BlitzWolf BW-HOC5 Ergonomic Design Office Chair tegen een gereduceerde prijs kopen voor slechts 154 €.
BGHYBWHOC5
TOON COUPON
1 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 119 Banggood Coupon - Douxlife DL-GD02 Gaming Desk

Met deze Banggood Coupon kun je het product Douxlife DL-GD02 Gaming Desk kopen voor slechts 68 €.
BGHYDLGD02
TOON COUPON
119 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 155 Banggood-coupon - XIAOMI 27-inch 2K-gamingmonitor

Met deze Banggood Coupon kun je het product XIAOMI 27 Inch 2K Gaming Monitor kopen voor slechts 271 €.
BGDGRM479
TOON COUPON
155 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 196 Banggood Coupon - BlitzWolf BW-GM3 34 inch gebogen gamingmonitor

Met deze Banggood Coupon kun je het product BlitzWolf BW-GM3 34 Inch Curved Gaming Monitor kopen voor slechts € 292.
BGf3b0af
TOON COUPON
196 € Korting
31.05.2022
Shop

7 € Banggood Coupon - Xiaomi Mi Computer Monitor Lichtbalk

Met deze Banggood-coupon kunt u het product Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar kopen voor slechts 29 €.
BG107e5e
TOON COUPON
7 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 29 Banggood Coupon - Yeelight YLTD001 / YLTD003 LED-scherm Light Bar Pro

Met deze Banggood Coupon kun je het product Yeelight YLTD001 / YLTD003 LED Screen Light Bar Pro kopen voor slechts 47 €.
BG0da24a
TOON COUPON
29 € Korting
31.05.2022
Shop

8 € Banggood Coupon - Teclast F6-laptop 13.3 inch Intel Apollo

Met deze Banggood Coupon kun je het product Teclast F6 Laptop 13.3 inch Intel Apollo kopen voor slechts 179 €.
BGDETEF6
TOON COUPON
8 € Korting
31.05.2022
Shop

9 € Banggood-coupon - Teclast F5 360 ° roterend (N4100 8 + 128GB)

Met deze Banggood Coupon kun je het product Teclast F5 360 ° Rotating (N4100 8 + 128GB) kopen voor slechts 269 €.
BGCZDEF5
TOON COUPON
9 € Korting
31.05.2022
Shop

52 € Banggood Coupon - T-Bao T-BOOK X10 15.6 inch (Athlon Gold 3150U 16GB + 512GB SSD)

Met deze Banggood Coupon kun je het product T-Bao T-BOOK X10 15.6 Inch (Athlon Gold 3150U 16GB + 512GB SSD) kopen voor slechts 273 €.
BGDEF730
TOON COUPON
52 € Korting
31.05.2022

 

Banggood drone-kortingscodes

Shop

128 € Banggood Coupon - DJI FPV Combo 10KM 1080P FPV

Met deze Banggood-coupon kunt u het product DJI FPV Combo 10KM 1080P FPV kopen voor slechts 1010 €.
BGDEDJI98
TOON COUPON
128 € Korting
31.05.2022
Shop

33 € Banggood Coupon - iFlight Nazgul5 V2 Analoog 240 mm 5 Inch 6S Freestyle FPV Racing Drone

Met deze Banggood Coupon kun je de iFlight Nazgul5 V2 Analog 240mm 5 Inch 6S Freestyle FPV Racing Drone kopen voor slechts 203 €.
BGDENG598
TOON COUPON
33 € Korting
31.05.2022
Shop

29 € Banggood-coupon - iFlight Nazgul5 HD 6S

Met deze Banggood Coupon kun je de iFlight Nazgul5 HD 6S tegen een gereduceerde prijs kopen voor slechts 312 €.
BGDENG5HD
TOON COUPON
29 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 4 Banggood Coupon - Emax Tinyhawk II Freestyle 2.5 Inch FPV Racing Drone

Met deze Banggood Coupon kun je het product Emax Tinyhawk II Freestyle 2.5 Inch FPV Racing Drone kopen voor slechts 109 €.
BGDEad1
TOON COUPON
4 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 44 Banggood Coupon - Eachine Novice-IV 4 Inch 3-4S Sub 250g LR Micro Long Range FPV Racing Drone

Met deze Banggood Coupon kun je het product Eachine Novice-IV 4 Inch 3-4S Sub 250g LR Micro Long Range FPV Racing Drone kopen voor slechts 363 €.
BGDE90f25
TOON COUPON
44 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 9 Banggood-coupon - Eachine TX16S

Met deze Banggood-coupon kunt u het product Eachine TX16S kopen voor slechts 147 €.
BG437442
TOON COUPON
9 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 10 Banggood-coupon - FrSky ACCST Taranis Q X7-zender

Met deze Banggood-coupon kunt u het product FrSky ACCST Taranis Q X7-zender kopen voor slechts 101 €.
BG0671a5
TOON COUPON
10 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 3 Banggood Coupon - Radiomaster TX16S + TBS Combo

Met deze Banggood Coupon kunt u het product Radiomaster TX16S + TBS Combo kopen voor slechts 265 €.
BGad508b
TOON COUPON
3 € Korting
31.05.2022

 

Banggood RC Car-kortingscodes

Shop

15 € Banggood-coupon - XLF X03 1/10 2.4G 4WD 60 km / u borstelloze RC-auto

Met deze Banggood Coupon kun je het product XLF X03 1/10 2.4G 4WD 60km / h Brushless RC Car kopen voor slechts 80 €.
BG348980
TOON COUPON
15 € Korting
31.05.2022
Shop

38 € Banggood-coupon - Wltoys 124019 RTR twee / drie opgewaardeerd

Met deze Banggood-coupon kunt u het product Wltoys 124019 RTR Two / Three Upgraded kopen voor slechts 105 €.
BG3f8b79
TOON COUPON
38 € Korting
31.05.2022
Shop

5 € Banggood Coupon - Turbo Racing RTR 1/76 Twee RC-auto's

Met deze Banggood-coupon kunt u het product Turbo Racing RTR 1/76 Two RC Cars kopen voor slechts 51 €.
BG416a9e
TOON COUPON
5 € Korting
31.05.2022
Shop

16 € Banggood-coupon - WLtoys 12427 2.4G 1/12 4WD Crawler RC-auto met LED-licht

Met deze Banggood-coupon kunt u het product WLtoys 12427 2.4G 1/12 4WD Crawler RC-auto met LED-lampje kopen voor slechts 62 €.
BG6563af
TOON COUPON
16 € Korting
31.05.2022

 

Banggood huishouden kortingscodes

Shop

194 € Banggood Coupon - Xiaomi MIJIA STYTJ02YM 2 in 1 vacuümrobot

Met deze Banggood Coupon kun je het product Xiaomi MIJIA STYTJ02YM 2 in 1 robotstofzuiger kopen voor slechts 167 €.
BGSWGXU
TOON COUPON
194 € Korting
31.05.2022
Shop

216 € Banggood Coupon - Xiaomi MIJIA 1S Robotstofzuiger

Met deze Banggood Coupon kun je de Xiaomi MIJIA 1S robotstofzuiger kopen voor slechts 143 €.
BGSWGXMS
TOON COUPON
216 € Korting
31.05.2022
Shop

194 € Banggood Coupon - Dreame V10 draagbare draadloze stofzuiger 22000Pa

Met deze Banggood-coupon kunt u het product Dreame V10 draadloze handstofzuiger 22000Pa kopen voor slechts 151 €.
BGGEAUDV
TOON COUPON
194 € Korting
31.05.2022
Shop

196 € Banggood Coupon - Dreame V11 25000Pa draadloze stofzuiger

Met deze Banggood-bon kunt u het product Dreame V11 25000Pa draadloze stofzuiger kopen voor slechts 183 €.
BGGEAUP
TOON COUPON
196 € Korting
31.05.2022
Shop

194 € Banggood Coupon - Dreame T20 draadloze stofzuiger

Met deze kortingsbon van Banggood kunt u het product Dreame T20 draadloze stofzuiger kopen voor slechts 233 €.
BGCZAUGET
TOON COUPON
194 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 121 Banggood Coupon - Dreame F9 robotstofzuiger

Met deze Banggood Coupon kun je het product Dreame F9 vacuümrobot kopen voor slechts 186 €.
BGGEAUF9
TOON COUPON
121 € Korting
31.05.2022
Shop

€ 133 Banggood Coupon - Dreame D9 vacuümrobot

Met deze Banggood Coupon kun je het product Dreame D9 vacuümrobot kopen voor slechts € 233.
BGCZGEAUD
TOON COUPON
133 € Korting
31.05.2022
Shop

139 € Banggood Coupon - Dreame Bot L10 Pro vacuümrobot

Met deze Banggood-coupon kun je het product Dreame Bot L10 Pro-vacuümrobot voor slechts 279 € kopen.
BGCZGEAUP
TOON COUPON
139 € Korting
31.05.2022

 

Over Banggood

 Banggood is een van de grootste online winkels van China, met een productassortiment van meer dan 70.000 artikelen op het gebied van consumentenelektronica, gadgets en meer. Het assortiment wordt dagelijks uitgebreid met de nieuwste smartphones, tablets en populaire innovaties. De online winkel in Guangzhou werd opgericht in 2004. Banggood heeft nu een groot aantal magazijnen in Europa en de VS.

Klantenservice en garantie

Mocht er ooit een probleem zijn met een product, dan biedt Banggood verschillende garanties. De "7 dagen DOA"-garantie stelt kopers in staat om het product binnen 7 dagen te retourneren in geval van een defect of defect. Als u gebruik maakt van de garantie, kunt u kiezen tussen terugbetaling van het aankoopbedrag of een nieuwe zending. De dealer betaalt de verzendkosten.

Binnen de "30 Days No Reason Return" garantie kan het product zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. De koper draagt ​​de retourkosten! Als een defect binnen 180 dagen aan het licht komt, geldt de garantie "180 dagen tot de kwaliteit van de omruiling of terugbetaling". Afhankelijk van het product verleent Banggood een omruiling of een terugbetaling van de aankoopprijs.

Klantenservice is te bereiken via contactformulier, e-mail, live chat, telefoon of Facebook Messenger. In detail staan ​​de garantie en het retourbeleid hieronder Link beschikbaar.

Shop Rating

 Nu is het uw beurt! Heb je ooit bij Banggood besteld? Hoe zijn jouw ervaringen met de winkel. Beschrijf hoe tevreden u bent over de winkel, hoe lang u op uw levering heeft moeten wachten of dat er problemen waren met de bestelling. Met jouw waardering help je anderen bij hun aankoopbeslissing.

Banggood
5.0  
 Op basis van 1 beoordelingen
beoordeling toevoegen
1
2
3
4
5
24.02.2020
Super winkel uit China
van Sebastian

Ik bestel al enkele jaren regelmatig bij Banggood. Meestal RC kleine onderdelen die tot nu toe allemaal zijn aangekomen. De verzending vanuit China duurt tussen de 10 - 30 dagen. Had daar alles meegemaakt. De prijzen zijn onverslaanbaar, dus het is het wachten waard!

auteur

Lanceerde de website techreviewer.de in 2016 en is sindsdien een actieve redacteur van nieuws en testrapporten op alle technologische gebieden.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

reclame

GOGOBeste mei-banner