Verbind je met ons

Hoi, wat zoek je?

DHGate-coupons en kortingen.

coupons

DHgate-coupon »Kortingen en couponcodes - mei 2022

DHgate-vouchers, coupons en promotiecodes

Bij ons vind je de grootste collectie DHgate vouchers op het net. Elke dag komen er nieuwe coupons en aanbiedingen bij, waarmee je flink kunt besparen op producten van bekende merken als Xiaomi, maar ook op producten uit de categorieën smartphones, tablets, smart home en gadgets. Bent u op zoek naar een kortingsbon voor een specifiek product, dan helpen wij u graag bij het vinden van een passende korting. We hebben constant contact met DHgate en kunnen daarom individuele vouchers aanvragen.

 Hoe wissel ik een DHgate-voucher / -bon in? 

  1. Voeg het product toe aan de winkelwagen.
  2. Rechtsboven zie je je winkelwagentje met het winkelwagentje-symbool.
  3. In het overzicht van uw bestelling staat hieronder een venster waar u de kortingscode kunt invoeren.
  4. Voer uw DHgate-couponcode in en klik op "Voeg een coupon toe". De korting wordt direct verrekend en is te bekijken!

Hoe een DHGate-kortingscode in te wisselen.

 

Hieronder vindt u een verzameling DHgate-coupons en aanbiedingen voor flash-sale uit alle categorieën. Om een ​​coupon of een deal te zien, hoeft u alleen maar op "Toon Coupon" of "Activate Deal" te klikken. We controleren dagelijks alle DHgate-promotiecodes en voegen nieuwe aanbiedingen toe zodra ze verschijnen. Aan het einde van de post wachten DHgate-winkelrecensies op je.

Gloednieuwe DHgate-vouchers

DHgate nieuwe klanten kortingen

Shop

DHgate Coupon - $ 1 korting op $ 2 waarde van goederen (nieuwe klanten)

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 2 korting op goederen van meer dan $ 1.
2021new1off
TOON COUPON
1 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate Coupon - $ 2 korting op $ 3 waarde van goederen (nieuwe klanten)

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 3 korting op goederen van meer dan $ 2.
2021new2off
TOON COUPON
2 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate Coupon - $ 3 korting op $ 4 waarde van goederen (nieuwe klanten)

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 4 korting op goederen van meer dan $ 3.
2021new3off
TOON COUPON
3 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate Coupon - $ 5 korting op $ 10 waarde van goederen (nieuwe klanten)

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 10 korting op goederen van meer dan $ 5.
2021new5off
TOON COUPON
5 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate Coupon - $ 8 korting op $ 50 waarde van goederen (nieuwe klanten)

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 50 korting op goederen van meer dan $ 8.
new8off
TOON COUPON
8 € Korting
31.05.2022

DHgate-kortingen

Shop

DHgate Coupon - 10% korting op $ 29- $ 149 waarde van goederen

Met deze DHgate-tegoedbon krijgt u 10% korting voor goederen tussen $ 29 - $ 149.
774A20E4
TOON COUPON
59 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 60 korting $ 3000

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 3000 korting op goederen van meer dan $ 60.
DA0AFDB5
TOON COUPON
60 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 40 korting $ 1800

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 1800 korting op goederen van meer dan $ 40.
1C062D5F
TOON COUPON
40 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 30 korting $ 599

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 599 korting op goederen van meer dan $ 30.
044C22EB
TOON COUPON
30 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 20 korting $ 259

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 259 korting op goederen van meer dan $ 20.
DCD4D04D
TOON COUPON
20 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 35 korting $ 500

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 500 korting op goederen van meer dan $ 35.
35OFFDHgate
TOON COUPON
30 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 25 korting $ 300

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 300 korting op goederen van meer dan $ 25.
25OFFDHgate
TOON COUPON
21 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 20 korting $ 319

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 319 korting op goederen van meer dan $ 20.
690C905D537B80CAF5
TOON COUPON
17 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 18 korting $ 259

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 259 korting op goederen van meer dan $ 18.
D2B811B7C4728B9BE7
TOON COUPON
15 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 13 korting $ 159

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 159 korting op goederen van meer dan $ 13.
00C967961178560F33
TOON COUPON
11 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 10 korting $ 100

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 100 korting op goederen van meer dan $ 10.
35C4ED15
TOON COUPON
9 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 8 korting $ 89

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 89 korting op goederen van meer dan $ 8.
0FB1D2C6BACD9B66F3
TOON COUPON
8 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 7 korting $ 80

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 80 korting op goederen van meer dan $ 7.
8A469B13
TOON COUPON
7 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 5 korting $ 50

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 50 korting op goederen van meer dan $ 5.
196DF981
TOON COUPON
4 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 4 korting $ 39

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 39 korting op goederen van meer dan $ 4.
1B094D9A44C05F80F4
TOON COUPON
3 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 3 korting $ 20

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 20 korting op goederen van meer dan $ 3.
0026C42D136A4B796D
TOON COUPON
3 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 2 korting $ 20

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 20 korting op goederen van meer dan $ 2.
7DE0E9CE
TOON COUPON
2 € Korting
31.05.2022
Shop

DHgate-coupon - $ 1 korting $ 10

Met deze DHgate-coupon krijgt u $ 19 korting op goederen van meer dan $ 1.
8A62C520
TOON COUPON
1 € Korting
31.05.2022

Over DHgate

DHgate is een B2004B- en B2C-verkoopplatform opgericht in 2 en gevestigd in China. Het platform biedt Chinese bedrijven de mogelijkheid om producten aan een internationaal publiek aan te bieden. Grote afnemers profiteren van lage prijzen en direct contact met leveranciers. Maar ook kleine hoeveelheden worden tegen bijzonder goede prijzen op de markt aangeboden.

DHgate heeft nu meer dan 2.2 miljoen verkopers, meer dan 22 miljoen producten en tal van partners op het gebied van transport (DHL, Fedex, UPS) en betaling.

Klantenservice en garantie

De verkoop tussen dealer en koper verloopt via DHgate. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u een geschil starten via DHgate. DHgate zal dan proberen een rechtvaardige oplossing te vinden. Klantenservice is bereikbaar via e-mail, chat en social media en reageert binnen 24 uur.

De aangeboden betaalmogelijkheden zijn uitgebreid. Naast internationale betalingsopties, zoals creditcards (Visa, MasterCard, etc.), worden ook landspecifieke betalingsopties aangeboden. Europese klanten kunnen GiroPay, Apple Pay, directe betaling, e-card en andere diensten gebruiken.

Shop Rating

 Nu is het uw beurt! Heb je al eens bij DHgate besteld? Hoe zijn jullie ervaringen met de winkel. Beschrijf hoe tevreden u bent over de winkel, hoe lang u op uw levering heeft moeten wachten of dat er problemen waren met de bestelling. Met jouw waardering help je anderen bij hun aankoopbeslissing.

DHgate
5.0  
 Op basis van 2 beoordelingen
beoordeling toevoegen
1
2
3
4
5
02.09.2020
Verzending vanuit de EU
van Heiko

Ik heb daar een ventilator besteld. Verzending was vanuit de EU zonder douane- of invoerrechten te betalen. De duur was 4 dagen. Ik ben tevreden met DHgate!

29.06.2020
Snelle verzending, lage prijzen
van Sven

Ik heb daar bijna twee weken geleden een smartphone besteld. Ik was aanvankelijk een beetje wantrouwend omdat het eigenlijk een marktplaats is, maar de communicatie verliep erg goed. De goederen kwamen snel en zonder problemen aan. De prijs was onovertroffen. Mijn eerdere ervaring met DHGate is geweldig!

auteur

Lanceerde de website techreviewer.de in 2016 en is sindsdien een actieve redacteur van nieuws en testrapporten op alle technologische gebieden.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

reclame

GOGOBeste mei-banner