Verbind je met ons

Hoi, wat zoek je?

coupons

ENGWE Bikes Voucher » Kortingen & couponcodes – mei 2022

ENGWE vouchers, coupons en promotiecodes

Hier vindt u onze collectie met de nieuwste ENGWE coupons die u kunt vinden in de officiële  NLW e-bike winkel  kan verzilveren. ENGWE is een in China gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in e-bikes, met name e-fat-fietsen. Het bedrijf verkoopt zijn elektrische fietsen met directe verzending vanuit de EU via de ENGWE Shop. Met de aan ons verstrekte kortingscodes kun je weer flink besparen op de totaalprijs. Alle coupons worden dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt.

 Hoe verzilver ik een ENGWE voucher/coupon? 

  1. Plaats het product in de winkelwagen door op "TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN" te klikken.
  2. Rechtsboven heeft u toegang tot uw winkelwagen via het winkelwagen-symbool.
  3. Met een klik op "Afrekenen" kom je bij de volgende stap van de bestelling, waar je tot slot de kortingscode kunt invoeren.

Hoe een kortingscode inwisselen bij ENGWE.

 

 

Hieronder vind je een verzameling ENGWE vouchers en flash sale aanbiedingen uit alle categorieën. Om een ​​coupon of een deal te zien, hoeft u alleen maar op "Toon coupon" of "Activate Deal" te klikken. Alle ENGWE-promotiecodes worden dagelijks gecontroleerd en nieuwe aanbiedingen worden toegevoegd zodra ze verschijnen. Aan het einde van het artikel wachten ENGWE-winkelrecensies op u.

* Nieuw * ENGWE EU-winkelaanbiedingen

Shop

2% KORTING VK | nieuwe klanten

Met deze coupon krijgen alle nieuwe ENGWE-klanten 2% korting op de verkoopprijs.
Newengweeu
TOON COUPON
2% Korting
31.05.2022
Shop

2% KORTING VK | ENGWE MOTOR X

Met deze coupon krijg je 2% korting op de nieuwe ENGWE ENGINE X e-bike.
Newengweeu
TOON COUPON
2% Korting
31.05.2022
Shop

40€ KORTING EU | ENGWE EP-2 PRO | X2

Met deze coupon koop je de ENGWE-EP2 PRO in een dubbel pakket voor slechts 2.155 euro.
Engwe2ep2eu
TOON COUPON
40 € Korting
31.05.2022
Shop

30€ KORTING EU | ENGWE EP-2 PRO | Waterdichte tas

Met deze coupon koop je de ENGWE ENGINE PRO met waterdichte fietstas voor slechts 989 euro.
Engwep2baeu
TOON COUPON
30 € Korting
31.05.2022
Shop

18€ KORTING EU | ENGWE C20 Pro

Met deze coupon koop je de ENGWE C20 Pro voor slechts 882 euro.
engwec20eu
TOON COUPON
18 € Korting
31.05.2022

ENGWE USEU winkel deals

Shop

$ 100 KORTING | ENGWE EP-2 PRO

Met deze coupon kun je de ENGWE-EP2 PRO kopen voor slechts USD 919.
BK420EP300
TOON COUPON
100 € Korting
31.05.2022
Shop

$ 250 KORTING | ENGWE EP-2 PRO | X2

Met deze coupon kunt u de ENGWE-EP2 PRO in een dubbel pakket kopen voor slechts USD 2049 Euro.
ENGWEUS500
TOON COUPON
250 € Korting
31.05.2022
Shop

$ 200 KORTING | ENGWE C20 Pro

Met deze coupon kun je de ENGWE C20 Pro kopen voor slechts USD 999.
ENGWEC20200
TOON COUPON
200 € Korting
31.05.2022
Shop

$ 200 KORTING | ENGWE ENGINE PRO (verbeterde versie)

Met deze coupon kunt u de ENGWE ENGINE PRO in de verbeterde versie kopen voor slechts USD 1499.
ENGWEUS250
TOON COUPON
250 € Korting
31.05.2022

Informatie over ENGWE

ENGWE is een jong merk dat gespecialiseerd is in e-bikes. In tegenstelling tot veel andere e-bike merken die hun merklogo alleen op OEM fietsen drukken, komen alle ENGWE e-bikes uit eigen productie. Daarom heeft het bedrijf momenteel maar twee fietsen in de aanbieding. Opvallend zijn de felle kleuren en de dikke banden waardoor er zeker sprake kan zijn van e-fatbikes.

Verzending is gratis en vindt plaats rechtstreeks vanuit het Europese magazijn, dat zich in Polen bevindt. Douane- en andere kosten worden niet gemaakt. De levertijd bedraagt ​​7-10 werkdagen.

Klantenservice en garantie

ENGWE verleent haar klanten een herroepingsrecht van 14 dagen. Mocht er na verloop van tijd een defect optreden, dan geldt de ENGWE-garantie, die 1 jaar geldig is vanaf de aankoopdatum.

U kunt bij ENGWE betalen met alle gangbare creditcards (Visa, MasterCard, American Express, etc.) en PayPal.

Shop Rating

 Nu is het uw beurt! Heeft u al eens bij ENGWE besteld? Hoe zijn jullie ervaringen met de winkel. Beschrijf hoe tevreden je bent over de winkel, hoe lang je op je levering moest wachten of dat er problemen waren met de bestelling. Met jouw beoordeling help je anderen bij hun aankoopbeslissing.

Techreviewer
0  
 Op basis van 0 beoordelingen
auteur

Lanceerde de website techreviewer.de in 2016 en is sindsdien een actieve redacteur van nieuws en testrapporten op alle technologische gebieden.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

reclame

GOGOBeste mei-banner