Verbind je met ons

Hoi, wat zoek je?

Productafbeelding Xiaomi Smart Standing Fan

Xiaomi Smartmi Vloerventilator - Verschillen & Test 2022

Testrapport gemaakt door Timo A. op 22 juni 2022

Met de Xiaomi Mi Smart Fan voegt zich nog een huishoudelijke gadget toe aan het enorme assortiment van elektronicagigant Xiaomi. In deze test kom je erachter of de slimme statiefventilator echt zo cool is of gewoon hete lucht.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer pin It
8.9
Onze beoordeling
47€ op amazon.nl
Prijsvergelijking
Technische gegevens
overzicht
fabrikant

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

Spezifikationen

 Ventilatie 
Stadia: 4
Motor: borstelloos
Werkvolume: onder 56 dB

 Batterij- en stroomverbruik 
Batterijcapaciteit: 2800 mAh (33.6Wh)
Oplaadtijd batterij: ~ 2 1 / 2 uren
levensduur van de batterij:
* Niveau 1: ~ 16 uren
* Niveau 2: ~ 13 uren
* Niveau 3: ~ 10 uren
* Niveau 4: ~ 6 uren

Voltage: 220V
Netfrequentie: 50 / 60 Hz
Stroomverbruik: 36W

 Algemeen 
App-besturing: Mi Home-app
WiFi: 802.11 b / g / n

Grootte: 34 x 33 x 92 cm
Gewicht: 3.74 kg

Xiaomi MIJIA Smartmi-fans

Xiaomi (stand) fans verschillen (stand 2022)

De eerste Xiaomi-fan hebben we al in 2017 getest. Het model was gebaseerd op de ventilator die tegenwoordig bekend staat als de "Smartmi Standing Fan 2S". Inmiddels zijn er talloze nieuwe modellen bijgekomen en wordt het onderscheid tussen de fans steeds ingewikkelder.

Veel bezoekers van onze blog vragen zich daarom af welke Xiaomi-fans er zijn en hoe ze van elkaar verschillen. Er zijn nu immers meer dan 5 modellen op de markt. Deze paragraaf is bedoeld om duidelijkheid te geven en te laten zien waar de verschillen zitten!

Aanbieding 22 juni 2021

Het huidige nieuwste model, de Xiaomi Smartmi Standing Fan 3, is verkrijgbaar bij de online retailer Geekmaxi voor slechts 88 euro.

De ventilator heeft een batterij van 2800 mAh en kan tot 20 uur draadloos worden bediend. In tegenstelling tot de Smartmi Standing Fan 2S is hier ook een batterij-indicator geïnstalleerd.

Shop

€ 7 Coupon - Smartmi Staande Ventilator 3

Met deze GShopper deal koop je de slimme Xiaomi fan in de huidige versie voor maar 88 euro.
BVPBAcYD
TOON COUPON
€7 Korting
30.06.2022

 Xiaomi Mi Smart staande ventilator 1C 

De Xiaomi Floor Fan 1C werd in april 2020 aangekondigd voor de Europese markt. Dit is het goedkoopste model in het assortiment. Tegelijkertijd is het de eerste Xiaomi-fan die in 2021 officieel naar Europa kwam voor een adviesprijs van 39,90 euro. De ventilator biedt de meest elementaire functies. De ventilator met 7 bladen is verstelbaar en daardoor te gebruiken als staande of tafelventilator.

Xiaomi Mi Smart staande ventilator 1C-ventilator

Er zijn 3 ventilatiestanden die een luchtdebiet van 9 - 27 m³ / min halen. Het minimale geluidsniveau is maximaal 37.2 dB. De gegenereerde luchtstroom heeft een maximaal bereik van 16 meter. De oscillatiestraal is maximaal 90 °. De ventilatiekop is 36 ° kantelbaar. Er ontbreekt een batterij. De ventilator is te bedienen via app, Google Home en Alexa.

iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€46,89

Xiaomi MIJIA 1X-ventilator

Deze pure voetstukventilator is tot nu toe alleen in China verschenen. Daar is het verkrijgbaar voor het equivalent van 35 euro. Visueel lijkt het erg op de Mi Smart Standing Fan 1C. Functioneel is deze ventilator ontworpen voor een bijzonder stille werking. Het minimale geluidsniveau is slechts 26.6 dB. De ventilatiesterkte is traploos instelbaar. De maximale luchtdoorvoer is 23,1 m³ / min. Het bereik van de luchtstroom is maximaal 14 meter. De aansturing kan plaatsvinden via app, via spraakopdracht (Xiao AI), of direct via de ventilator zelf. De ventilatiekop is 39 ° kantelbaar. De oscillatiestraal eindigt op 140 °. Er is geen batterij. 

iconChinees magazijn
iconLevertijd 15 tot 20 werkdagen
€63,65

Xiaomi Smartmi staande ventilator 2S / 2-ventilator

Een van de bekendste en meest populaire Xiaomi-fans als import is de Smartmi 2S. Hierover gaat ook deze recensie. De ventilator verscheen voor het eerst in 2017 en heeft in de loop der jaren kleine aanpassingen ondergaan. Het bijzondere aan dit model is de accu, waarmee ook de ventilator draadloos kan worden bediend. Ook hier verschillen de modellen 2 en 2S van elkaar. De Xiaomi Smartmi 2S wordt geleverd met een batterij, de Xiaomi Smartmi 2 zonder! In China kost de ventilator nog geen 40 euro. Als import is er vaak meer dan 80 euro verschuldigd.

Xiaomi Smartmi 2S voetstukventilator.

De ventilator is ook traploos regelbaar en bereikt een geluidsniveau van 31.5 dB tot maximaal 60 dB. Bij constante ventilatie wordt een luchtdebiet van 20 m³/min bereikt. Er is ook een modus "natuurlijke wind", die een lichte en veranderende bries in de kamer verspreidt. Horizontale pannen zijn mogelijk tot 120°. De ventilator kan 7.5° worden gekanteld. Uiteraard is de Smartmi 2S ook volledig te bedienen via app en spraakcommando. De ventilator is ook bijzonder zuinig, zodat de 2800 mAh (33,6 Wh) batterij meer dan 20 uur per keer meegaat.

iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€82,95
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€89,00

Xiaomi MIJIA 2-fan

Deze ventilator is het nieuwe premium-model in het Xiaomi-ventilatorassortiment. Het nieuwe model kost het equivalent van 40 euro en heeft een 7 + 5 vleugelontwerp. De ventilator kan zowel als statief- als tafelventilator worden gebruikt. Het geluidsniveau varieert tussen 30.2 dB en 55.8 dB, afhankelijk van het ventilatieniveau. Draaien en kantelen is mogelijk tot 140 ° of 39 °. De zuinige DC-motor haalt een luchtverplaatsing van 20 m³ / min. Op ventilatieniveau 1 is het verbruik slechts 0.6 watt. De ventilatie is naar boven toe traploos instelbaar. Bediening via app of spraakopdracht is mogelijk.

Xiaomi Smartmi staande ventilator 3

de Smartmi staande ventilator 3 is momenteel de nieuwste Xiaomi-fan. Vermeldenswaard zijn de fluisterstille werking met slechts 28.6 dB en de meegeleverde 2800 mAh accu, die de ventilator tot wel 20 uur zonder kabel van stroom voorziet. We hebben een aparte post gewijd aan Standing Fan 3, die je hierover kunt lezen Link kreeg.

iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€99,90
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€114,40
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€129,99

Eerste indruk van de Xiaomi Mi Smart Fan

Omvang van levering en montage

Een statiefventilator voor net geen € 160 is allesbehalve goedkoop. Dienovereenkomstig waren mijn verwachtingen van de Xiaomi Mi Smart Fan extreem hoog. De ventilator wordt goed verpakt en in totaal 9 losse onderdelen geleverd. Het gereedschap dat nodig is voor de montage is inbegrepen en zal u verrassen door hun extreem hoge kwaliteit. De handleiding is typisch voor Xiaomi in het Chinees. Door de begrijpelijke illustraties van de afzonderlijke stappen is de montage ook zonder kennis van het Chinees heel gemakkelijk te begrijpen.

Ontwerp en vakmanschap

In mijn onderzoek naar vergelijkbare voetstukventilatoren die ook in een vergelijkbare prijsklasse zitten, kwam ik eigenlijk een model tegen dat verwarrend veel lijkt op de Xiaomi-voetstukventilator. De Balmuda GreenFan van het Japanse bedrijf Balmuda kost met € 300 bijna twee keer zoveel als de Xiaomi-fan en biedt ook vergelijkbare functies. Balmuda klaagde Xiaomi al in 2014 aan omdat de "Xiaomi Air Purifier" erg leek op de "Balmuda Air Purifier". Dus is de Xiaomi Smart Fan gewoon een goedkope kopie van de veel duurdere Balmuda-voetstukventilator?

Op het eerste gezicht zou men kunnen concluderen dat dit het geval is. Visueel maakt de Xiaomi-fan indruk met zijn moderne ontwerp met een matwitte basis, geanodiseerde drijfstang en de zichtbare propeller. De afmetingen zijn 34 x 33 x 92 cm, met een gewicht van 3.74 kg. De verwerking van de gehele ventilator is foutloos en doet recht aan de hoge prijs.

Inbedrijfstelling en app-besturing

De Xiaomi-ventilator kan in batterijmodus of rechtstreeks via het stopcontact worden gebruikt. Aangezien dit echter een product is voor de Chinese markt, is de meegeleverde stroomkabel alleen voorzien van een NEMA-1 stekker. De kabel is echter afneembaar en kan worden verwisseld voor een 2-polige stroomkabel met een EU-stekker.

De inbedrijfstelling is eenvoudig. Sluit aan en schakel in met de aan / uit-knop op de motor. Vier groene leds op de motor en vier extra leds op de aluminium staaf geven het totaal van vier mogelijke bedieningsniveaus aan. Met de multifunctionele inschakelknop kunnen de bedieningsniveaus worden gewijzigd. Als je de ventilator via het netsnoer hebt aangesloten, wordt tegelijkertijd de vervangbare 2800 mAh-accu opgeladen.

Mi Home-app

De slimme bediening van de Xiaomi statiefventilator vindt plaats via de "Mi Home App". Deze app is nu het controlecentrum voor alle Xiaomi-huishoudelijke gadgets. De app is rechtstreeks beschikbaar in de Google PlayStore of Apple AppStore. De taal van de gebruikersinterface kan niet worden gewijzigd in Duits, maar wel in Engels.

Via wifi wordt een verbinding tot stand gebracht tussen de app en de ventilator. Hiervoor is de statiefventilator uitgerust met een 2.4 GHz WiFi-module (802.11 b / g / n). De gebruikersinterface van de app is duidelijk gestructureerd. Het startscherm geeft informatie over de huidige kamertemperatuur, die wordt gemeten door een temperatuursensor op de ventilator. Ook kan met de app worden gekozen tussen de 4 bedieningsniveaus en kun je zelfs de ventilatiesterkte traploos wijzigen. Binnen de instellingen is het mogelijk om een ​​automatische uitschakeling volgens de inschakelduur of een uitschakeling volgens de tijd te programmeren. Een gemotoriseerde draaifunctie zorgt ervoor dat de ventilator horizontaal 120 ° kan draaien. Verticale hellingen kunnen helaas alleen handmatig worden gemaakt en zijn niet gemotoriseerd.

Een ander kenmerk van de app of de ventilator is de mogelijkheid om een ​​natuurlijke wind te simuleren. Met behulp van een algoritme wordt een willekeurige luchtstroom gegenereerd.

veldtest

De laatste week van mei was perfect voor de oefentest van de Xiaomi staande ventilator. Met buitentemperaturen boven 30 ° C, die ook mijn zolder op zolder goed verwarmden, liep de ventilator de klok rond.

ventilatieniveaus

Op niveau 1 wekt de ventilator een zacht briesje op dat, op een afstand van ongeveer een meter, voldoende is om comfortabel te werken op de zolder van 28 ° C. De ventilatie is zo stil dat de ventilator die op niveau 1 draait zelfs 's nachts niet hoorbaar is en je er gemakkelijk naast kunt slapen.

Op niveau 2 wordt een luchtstroom gegenereerd die twee keer zo sterk is, die je op een afstand van een meter aan de huid kunt voelen. Zelfs op dit niveau werkt de ventilator zo stil dat hij naar beneden gaat bij een normaal kamervolume. In een stille ruimte is het apparaat alleen merkbaar door een zeer laag bromgeluid.

Op niveau 3 neemt de luchtstroom weer aanzienlijk toe. Als de gemotoriseerde rotatie wordt geactiveerd, is de ventilator op dit niveau al geschikt om een ​​kleiner deel van de ruimte te ventileren. Het gegenereerde volume is nog steeds prettig om mee te werken, hoewel het volume aanzienlijk is toegenomen ten opzichte van niveau 1 en 2.

Op niveau 4 genereert de Xiaomi Smart Fan een zeer sterke luchtstroom, wat behoorlijk oncomfortabel kan zijn als de afstand te dichtbij is. In plaats daarvan is niveau 4 ideaal om een ​​groter deel van de kamer te ventileren. Het volume neemt ook aanzienlijk toe en is te vergelijken met een conventionele statiefventilator uit de supermarkt.

Levensduur van de batterij en energieverbruik

De batterijduur is heel verschillend en is afhankelijk van de mate waarin je door het stappenprogramma schakelt, de app actief hebt aangesloten en of de draaifunctie is geactiveerd. Met de draaifunctie uitgeschakeld en ook constant niveau 1 behaalde de Xiaomi-voetstukventilator een looptijd van 16 uur. Op niveau 2 was 13 uur mogelijk, op niveau 3 nog eens 10 uur en ook op niveau 4 werd de looptijd teruggebracht tot 6 uur. Bij geactiveerde rotatiefunctie zijn er looptijdverschillen van circa twee uur. De oplaadtijd van de batterij is 2 ½ uur. 

In het kabelnetwerk is het stroomverbruik 8.76 watt in stand-by. Op niveau 1 is het verbruik 10.95 watt. Activeer je ook de draaifunctie, dan loopt het verbruik op tot 13.14 watt. Het verbruik op niveau 2 is 13.08 watt, op niveau 3 op 15.33 watt en op niveau 4 op 22 watt.

Helaas kan de Xiaomi-ventilator niet helemaal worden uitgeschakeld, dus hij staat altijd stand-by. De wifi van het apparaat kan ook niet worden uitgeschakeld. Als u de app-bediening niet gebruikt, kan het stroomverbruik verder worden verminderd door de wifi uit te schakelen.

Prijsvergelijking

 Wil je weten waar je de Xiaomi-fan kunt kopen? In onze prijsvergelijking vermelden we de actuele aanbiedingen van de meest populaire winkels. Alle prijzen worden meerdere keren per dag gecontroleerd en bijgewerkt. Als een winkel meerdere keren verschijnt, zijn het de verschillende magazijnen van de dealer.

iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€46,89
iconChinees magazijn
iconLevertijd 15 tot 20 werkdagen
€63,65
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€82,95
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€89,00
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€99,90
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€114,40
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€129,99
waardering
positief

Design
Knoestige verwerking
Slim app-beheer
Traploos variabele ventilatiesterkte
Laag werkvolume
Lange batterijduur
Laag energieverbruik

negatief

Zeer hoge prijs
Geen gemotoriseerde helling
Constante stand-by
WiFi kan niet worden uitgeschakeld

Conclusie

De Xiaomi staande ventilator is eigenlijk een slimme gadget met veel gadgets. Wie de zeer hoge prijs niet schuwt, krijgt een werkelijk uitstekende bewerkte vloerventilator met zeer goede ventilatie, een nauwelijks hoorbaar bedieningsvolume en een lange levensduur van de batterij. Puntaftrekken zijn voornamelijk in energieverbruik. Hoewel dit al veel lager is, zoals bij een supermarktventilator, maar een lager verbruik in stand-by, evenals de mogelijkheid om wifi uit te schakelen, was wenselijk.

8.9
Onze beoordeling
auteur

Lanceerde de website techreviewer.de in 2016 en is sindsdien een actieve redacteur van nieuws en testrapporten op alle technologische gebieden.

26 reacties

26 reacties

  1. Erik

    31. Mei 2017 12 naar: 19

    De werking van de batterij klinkt verleidelijk maar 160 € voor een fan, nee bedankt: D.

    • Timo beheerder

      31. Mei 2017 16 naar: 32

      Voor de prijs moet je echt een Xiaomi fanboy zijn ???

      • Mark Ulrich

        3. Juli um 2017 16: 46

        er zijn nauwelijks alternatieven als je ook een ventilator nodig hebt tijdens het slapen. Met 300 euro is de Balmuda bijna twee keer zo duur, en ik moest twee bestellingen van Amazon retourneren omdat de motoren vervelende geluiden maakten. De goedkopere, betere replica van de Balmuda, de Zwitserse Solis 753 voor 120 euro, is niet meer in productie. Ik gebruik het al 2 jaar naar tevredenheid. De enige overgebleven "fluisterfan" is de Xiaomi, behalve de Klarstein Silent Storm (100 euro minus 10 euro nieuwe klantenkorting van de fabrikant) die mee kan. Het is pas sinds april beschikbaar.
        Alle andere fans die ik in kantoren heb gezien of gezien, zijn vele malen luider en slaap is voor hen niet mogelijk.

  2. Namonai

    2. Juli um 2017 23: 05

    Hoe ziet de achtergrondruis eruit als de draaifunctie is ingeschakeld? Dan iets kraken of zijn andere, storende geluiden hoorbaar?

    Ben je nog steeds blij met de fan?

    • Timo beheerder

      3. Juli um 2017 09: 43

      Hallo, motorgeluid is niet hoorbaar in de draaifunctie. Het kraakt of sleept niets. Ik beveel de ventilator nog steeds aan (hoewel het vrij duur is).

  3. Mark Ulrich

    3. Juli um 2017 16: 39

    De test valt samen met mijn eerste indruk. Hier is mijn indruk van hoe ik het zojuist op Facebook heb gepost:

    dus de Xiaomi "stille" fan is hier.
    Gorm von Wickie zou zeggen: "Ik ben heel blij" 😀

    De "mihome"-app is snel in te stellen. Wat ik er vooral leuk aan vind, is de traploze schuifregelaar voor snelheidsregeling. De app op de smartphone vervangt een afstandsbediening.
    Het belangrijkste: het volume. Ik ben nu op kantoor en moet het later op de avond in de rustigere slaapkamer controleren, maar ik heb de indruk dat hij de Solis 753/Balmuda Greenfan makkelijk kan bijhouden.
    In tegenstelling tot mijn twee geretourneerde Balmuda, maakt de motor geen geluid. Afhankelijk van je snelheid hoor je eigenlijk alleen de wind, niet de motor.
    Afgestemd op iets onder niveau 2 van 4, praktisch onhoorbaar, is de tocht precies goed om te slapen, net als bij de Solis, als je hem aan het voeteneinde van het bed neerzet. More wordt dan al snel te cool.
    Het onderdeel is het dus waard, voor de helft van de prijs van de Balmuda krijg je een toestel met meer mogelijkheden (traploos ipv 4 stappen, optionele windsimulatie), dat net zo stil is. Daarmee is het een waardige opvolger van de goedkope Balmuda replica Solis 753, die niet meer in productie is en als kloon beter was dan het origineel.
    Als je het niet erg vindt als de rotor nog eens 10 cm meer diameter heeft, kijk dan eens naar de Klarstein Silent Storm. Ik wacht nog steeds op de levering en kan daarom alleen maar aannemen op basis van de beoordelingen dat het conceptueel vergelijkbaar is - voor slechts 99 euro rechtstreeks bij Klarstein uit Duitsland (ik heb het voor 119 besteld bij Amazon, omdat dit de retourzending kan vereenvoudigen).

    • Mark Ulrich

      5. Juli um 2017 15: 18

      Aanvulling: de Klarstein Silent Storm speelt eigenlijk in dezelfde competitie. Hij is veel groter. Als je het filigraan wilt, moet je de Xiaomi nemen. Als de prijs het belangrijkst is (en service zoals eenvoudig retourneren), is de Klarstein beter. Recensies over hem op Amazon.

    • Judith Liesen

      28. Juni um 2018 06: 09

      Hallo allemaal,
      In advertenties / andere beoordelingen benadrukt de Greenfan altijd dat de windverdeling volledig plezierig is. Aangezien ik in dit opzicht erg gevoelig ben, zou dat mijn belangrijkste criterium zijn. Kunnen de andere twee apparaten hetzelfde doen, of is dat gewoon onzin met saus? Heel erg bedankt voor de antwoorden

      • Timo beheerder

        28. Juni um 2018 09: 14

        Hoi Judith, ik heb zowel de Xiaomi-fan (model 2017) als de nieuwe GreenFan (model 2018) naast me in een directe vergelijking. Door dezelfde structuur van beide apparaten voelt de gegenereerde luchtstroom vrijwel hetzelfde aan. In vergelijking met de gebruikelijke supermarktventilator is de luchtstroom veel breder en zachter. Op niveau 1 en 2 kan ik ze allebei probleemloos naast me hebben staan ​​zonder dat mijn ogen droog worden. Trouwens, hier is de link naar het testrapport van de nieuwe GreenFan: https://www.techreviewer.de/balmuda-greenfan-test/

        De nieuwe en bovengekoppelde Xiaomi MIJIA-fan die ik nog niet had getest. Maar als ik het zo bekijk, is alleen het ontwerp een beetje veranderd. De functies en de structuur van de rotor lijken hetzelfde te zijn.

        • Judith Liesen

          28. Juni um 2018 20: 54

          Hallo Timo, bedankt voor het snelle antwoord! Ik ben echt verrast dat de Balmuda niet veel beter voor je doet. De rotatorbladen zijn heel anders, zelfs als de rest misschien hetzelfde is. Bij de Balmuda zitten de kleinere binnen en de grotere buiten, vandaar de verdeling van de wind. De Xiaomi is gewoon normale rotatorbladen. Echt geen verschil gevoeld? Dan betaal ik natuurlijk liever maar de helft?

        • Michael

          1. Juli um 2018 10: 02

          Hallo, ik ben bang dat ik het huidige model van de Xiaomi MIJIA-fan heb gepakt, groot verschil met de oude versie is waarschijnlijk dat de huidige ventilator geen batterij heeft.

          • Timo beheerder

            2. Juli um 2018 09: 11

            Hallo Michael, ik vraag me nu af. Aan de productzijde staat namelijk dat de MIJIA een 2800 mAh-batterij had geïnstalleerd. Naast het MIJIA-model verscheen nog steeds de VIOMI VXFS12 (zonder batterij), die in eerste instantie door de winkels werd aangekondigd als een fan Xiaomi.

          • Michael

            2. Juli um 2018 20: 09

            Hoi,

            Ik kocht het apparaat bij GearBest en het heeft ook het originele Xiaomi-logo op de ventilator. Er zijn nu 4-knoppen beschikbaar bovenaan om allerlei instellingen direct op de ventilator te maken. Ook in de handleiding van het apparaat wordt geen batterij genoemd.

            GearBest zelf heeft nog niet gereageerd op mijn ticket en op de doos is ook de typische sticker met respectabele batterij bevestigd.

            Als je op zoek bent naar de fan in de Xiaomi-app in de winkel, zul je deze vinden zonder een batterij in de winkel.

          • Jerominek

            4. Juli um 2018 20: 29

            De baby krijgt mijn twee fans vandaag, allebei zonder batterij.
            Echt vervelend daar is de Gearbest ingebouwde 2800mAh Li-ion batterij.
            Heb nu ook een ticket gemaakt. Ik ben nieuwsgierig.
            @ Michael vertel me alsjeblieft wat je schrijft met stretch
            Op Youtube is er een video van precies de ventilator, dus de 2018-versie, met 3: 50 min. Deze wordt zonder kabel gebruikt.
            Zijn er misschien 2-versies en hebben ze de verkeerde verzonden ???
            https://www.youtube.com/watch?v=VUceZnNpBM8

          • Michael

            5. Juli um 2018 20: 02

            Ik wacht nog steeds op feedback van Gearbest en zal feedback geven zodra er iets nieuws is. Laten we hopen op de beste @ Jerominek. En vergeet niet om me te laten weten zodra er iets met je gebeurt.

          • Jerominek

            5. Juli um 2018 22: 20

            Vandaag een antwoord van Gearbest ontvangen, het moet op de productafdeling worden aangevraagd tot 2-dagen. Ik ben nieuwsgierig. Ik vroeg ook naar het gewicht van het product op het pakket.
            Dit is bij 4.6 kg op de bestellingspagina van Gearbest bij 6,1 kg dus het is niet recht voor en achter. Aan de kant van Xiaomi kost de ventilator een hele 45Euro die ik ook had geschreven.

          • Michael

            5. Juli um 2018 22: 32

            Bedankt voor de feedback. Zal morgen opnieuw schrijven naar GearBest. Wacht na 30.06. op antwoord ..

          • Jerominek

            7. Juli um 2018 04: 54

            Heb je gehoord van Gearbest?
            Dat was het antwoord dat ik vandaag ontving:
            We hebben dit probleem gecontroleerd. Volgens de fabrikant is er een ingebouwde oplaadbare batterij voor dit artikel.
            Bij gebruik moet deze op de stekker worden aangesloten om stroom te leveren. De ventilator kan werken.
            Wie zou dat moeten begrijpen, die een ingebouwde batterij zou moeten hebben, geen idee waar, de oude had het ja in de bodem van de nieuwe heeft helemaal geen opening, en zonder kabel werkt dit niet.
            Het antwoord van Gearbest is volkomen absurd, het heeft een batterij maar moet op het stopcontact worden aangesloten om te werken.
            Zal waarschijnlijk Paypal inschakelen

          • Markus

            7. Juli um 2018 12: 31

            De mijne kwam ook zonder batterij. - Gearbest heeft dat nu aan mij bevestigd. Maar dat lost mijn probleem niet op dat ik de ventilator alleen heb gekocht vanwege de batterijfunctie. :

            We hebben het probleem met de relevante afdeling bevestigd en maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat dit probleem wordt opgelost.
            Dit komt door de verkeerde beschrijving.

            Er zit inderdaad geen batterij in dit artikel.
            Zie onze algemene voorwaarden hier voor uw referentie:

            Als uitzonderlijk gebaar van goede wil kunt u het artikel houden en hoeft u het op dit moment niet naar ons terug te sturen.
            Wij kunnen u dan de volgende mogelijkheid bieden:
            1. Gedeeltelijke restitutie naar portemonnee
            We kunnen u 15 USD terugbetalen aan uw Gearbest-portemonnee voor gebruik bij uw toekomstige bestellingen.
            Daarnaast belonen we je met extra punten die je kunt gebruiken als korting voor je volgende aankoop. (1 punt voor elke 1 USD die wordt terugbetaald).

          • Jerominek

            7. Juli um 2018 15: 11

            Is een grap met de 15USD. Volgens de voorwaarden kun je het tevergeefs verzenden omdat het een vergissing van Gerbest is om een ​​verkeerd artikel te hebben verzonden.

          • Michael

            7. Juli um 2018 18: 23

            Hé, ik heb nog steeds geen antwoord, dat geheel is bij mij gedeponeerd als RMA en de status is:
            Status na verkoop: aanvraag na verkoop (uw RMA is al ingediend)
            06 / 30 / 2018 05: 36: 44 CST Uw RMA is al ingediend

            Probleem is, kan ook niet langer contact met ons opnemen om gerbest te schrijven, omdat ik altijd wordt gevraagd om de bestelling op te geven, maar die al is geselecteerd en niet kan worden gewijzigd.

  4. Frank V.

    13. Augustus 2018 12 naar: 53

    Heb het (nieuwe?) model met 4 bedieningsknoppen direct op het toestel. Alles werkt prima, maar ik krijg geen verbinding met de ventilator als ik dood ga. De wifi van de ventilator is zichtbaar en ik kan ook verbinding maken. De MI Home-app vindt de ventilator dan niet. Alle machtigingen zijn verleend. Niets te doen. Er wordt geen ventilator vermeld onder "handmatig toevoegen". Vreemd genoeg is de ventilator ook te vinden onder Bluetooth, maar het koppelen mislukt met een nietszeggende fout. wat doe ik hier fout? De instructies helpen niet, zelfs niet in het Engels, je zult er niets over vinden op internet. Bovendien ziet de MI Home-app op mijn Honor 8 er niet uit zoals in alle video's of andere websites ... WTF? Help

  5. Frank V.

    13. Augustus 2018 13 naar: 51

    Kreeg het voor elkaar. Ik moest overschakelen naar de regio "China Mainland" in de MI Home-app. Toen werkte het vinden van de ventilator ook. Toen kon ik alle rechten van de app intrekken. Misschien helpt het iemand met hetzelfde probleem ... 😉

  6. David

    6. Juni um 2019 19: 39

    Is er een nieuw model of is er een update voor taalondersteuning via Alexa / Google Assistant / Siri Shortcuts?

    En nu kun je met Gerbest een leuke aanbieding bedingen die overeenkomt met de temperaturen 😉

    • Floo

      3. Juli um 2019 10: 26

      Ik heb ergens gelezen dat Alexa en Google Assistant ook worden ondersteund. Kan een eigenaar dit bevestigen?

  7. Gregor

    17. September 2019 08 naar: 59

    Hallo,

    Verbruikt de ventilator werkelijk ongeveer 9 watt in stand-by? Dat is teveel. Kan iemand dat nog eens bevestigen? Helaas zou voor mij een uitsluitingscriterium zijn. Anders vindt hij me erg leuk.

    Bedankt Gregory

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

overzicht
fabrikant

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

Spezifikationen

 Ventilatie 
Stadia: 4
Motor: borstelloos
Werkvolume: onder 56 dB

 Batterij- en stroomverbruik 
Batterijcapaciteit: 2800 mAh (33.6Wh)
Oplaadtijd batterij: ~ 2 1 / 2 uren
levensduur van de batterij:
* Niveau 1: ~ 16 uren
* Niveau 2: ~ 13 uren
* Niveau 3: ~ 10 uren
* Niveau 4: ~ 6 uren

Voltage: 220V
Netfrequentie: 50 / 60 Hz
Stroomverbruik: 36W

 Algemeen 
App-besturing: Mi Home-app
WiFi: 802.11 b / g / n

Grootte: 34 x 33 x 92 cm
Gewicht: 3.74 kg

Meer van Xiaomi
Aanbieding: de Xiaomi-gamingmonitor 34 inch gebogen vanaf 381 €

Voordeel

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 Productdetails Een ultrabrede monitor, met 34 inch gebogen scherm, hoge resolutie 3440 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 144 ...

reclame

Bang goede grote verkoop

GOGOBeste juni-banner