Verbind je met ons

Hoi, wat zoek je?

Xiaomi Laser Projector product foto

Xiaomi MIJIA Laser Projector beoordelingen en aanbiedingen voor de korte afstand projector

Testrapport gemaakt door Timo A. op 23 maart 2022

Xiaomi producten zijn nu beschikbaar uit totaal over de hele linie. Met de Xiaomi Mi laser-projector fabrikant heeft gelanceerd in de zomer 2017 een short-throw projector op de markt, het equivalent van slechts € 1275 kosten en nog steeds werkt met de nieuwste lasertechnologie.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer pin It
7.2
Onze beoordeling
1182 € banggood.com
Prijsvergelijking
Technische gegevens
overzicht
fabrikant

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi-laserprojector

Spezifikationen

 Algemeen 
Type: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Lichtbrontechnologie: ALPD 3.0
Helderheid: 5000-lumen
Helderheidsuniformiteit JBMA> 80%
Kleurruimte: NTSC 80% ~ 85%
Middencontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Formaat: 16: 9 (4: 3)
Projectie grootte: ~ 150 "
Projectieverhouding: 0.233: 1
Contrastverhouding: 3000: 1

 verbindingen 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
1x 3.5mm-aansluiting (audio-uitgang)
1x AV
1x USB Type-A 2.0-aansluiting
1x USB Type-A 3.0-aansluiting
1x S / PDIF
1x RJ45

 Overige onderwerpen 
Luidspreker: 2x Volledig bereik - 2x tweeter
Audio: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
3D ondersteuning: Ja

Levensduur van de lamp:> 25.000 uur
Stroomverbruik: 250W / 0.5W (standby)
Grootte: 410 × 291 × 88 mm
Gewicht: 7 kg

Xiaomi Mi-laserprojector

Update 23. Maart 2022

 Er zijn veel nieuwe aanbiedingen voor de Xiaomi MIJIA laserprojectoren! Onder andere de Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema Laser Projector, die kan worden gekocht in de herfstuitverkoop van Banggood voor 1458 euro, of de goedkopere en native 1080p-resolutie Xiaomi Laser Projector als een wereldwijde versie (Android TV 9) voor 1112 euro zijn verlaagd .

 Hier is een overzicht van de aanbiedingen: 

Shop

Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema-laserprojector

Met deze Banggood-aanbieding kunt u de Xiaomi MIJIA 1S-laserprojector kopen voor slechts 1458 €.
BGacacd4
TOON COUPON
€100 Korting
Geldig tot het einde van de actie
Shop

Xiaomi Mi 4K UHD-laserprojector

Met deze Banggood-aanbieding kun je de Xiaomi Mi 4K UHD-projector met korting kopen voor slechts 1520 €.
BG117e23
TOON COUPON
€50 Korting
Geldig tot het einde van de actie
Shop

Xiaomi MIJIA-laserprojector (wereldwijd)

Met deze aanbieding van Banggood kun je de Xiaomi MIJIA-laserprojector kopen voor slechts € 1112.
BGa0081b
TOON COUPON
€30 Korting
Geldig tot het einde van de actie

Verzending vindt plaats vanuit het EU-magazijn (2-3 werkdagen), dus er zijn geen invoerkosten meer. U kunt het aanbod opvragen via onze dealbox. Als geschikt scherm raden wij een ALR UST scherm aan, die Banggood al in de aanbieding heeft vanaf 292 euro (Link).

Wat is een laserprojector?

Iedereen die nog nooit van laserprojectoren heeft gehoord, zal waarschijnlijk denken aan een laserstraal, vergelijkbaar met een laserpointer, die het beeld op het scherm werpt. In feite gebruiken laserprojectoren de reeds lang bestaande projectietechnologieën zoals LCD of DLP. Alleen de lamptechnologie wordt vervangen. In plaats van een lamp wordt een lasermodule gebruikt, die is uitgerust met tal van laserdiodes die de lichtstraal opwekken. De voordelen van een laserprojector zijn vooral een langere levensduur (~ 5.000 uur vs.> 20.000 uur) van de lasermodule in vergelijking met conventionele projectielampen, evenals een lagere warmteafgifte, wat betekent dat de opwarming en afkoelfase is bijna nul.

Geschiedenis van de Xiaomi-laserprojector

Xiaomi heeft de afgelopen jaren een eigen thuisbioscoopdivisie opgebouwd en uitgebreid. Het startschot kwam met de Xiaomi-laserprojector, die in de zomer van 2017 voor de Chinese markt werd uitgebracht en destijds ook het duurste Xiaomi-product was met het equivalent van 1300 €. De laserprojector maakte als import ook een kleine doorbraak in dit land. De enige vangst was en is de Chinese MIUI, die moeilijk aan te passen is voor lokale gebruikers.

Ruim een ​​jaar later, eind 2018, verscheen de Xiaomi Laser Beamer in een "Global Version". In plaats van de Chinese MIUI vertrouwt de projector op Android TV, wat internationale gebruikers ten goede komt. Wat klinkt als een sterk voordeel ten opzichte van het Chinese model heeft helaas ook enkele nadelen. De globale versie heeft geen 3D-functie nodig en biedt minder instelmogelijkheden voor de weergave. 

 Begin 2019 bracht Xiaomi een herzien model uit voor de Chinese markt. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Xiaomi Laser Projector 4K een 4K laserprojector. Er is weer een 0.47 inch DLP DMD-chip geïnstalleerd, maar de projector begrijpt nu pixel-shifting, wat zorgt voor een (nep) 4K-ervaring. De Laser Projector 4K is nog niet als globale versie uitgebracht en is alleen beschikbaar als import.

Alle modellen van de Xiaomi-projector

De Xiaomi-laserprojector is nu verkrijgbaar in 8 verschillende versies met verschillende fabrikant- en modelnamen. De fabrikant van alle projectoren is "Fengmi Technology Co., Ltd", dat in 2016 werd opgericht in samenwerking tussen Xiaomi en Appotronics.

Xiaomi Fengmi Laser Beamer-vergelijkingstabel:

1080p-modellen (MiProjA1 - codenaam: rainman)

  • Xiaomi Mi-laserprojector (Chinees) | Model: MJJGYY01FM 
  • Xiaomi Mi-laserprojector (internationaal) | Model: MJJGYY02FM 
  • Xiaomi MIJIA ALPD 3.0 ((achteruitworplaser) | Model: L185JCN 
  • Wemax One 7000 | Model: FMWS01C 
  • Wemax One Pro | Model: FMWS02C 

4K-modellen (MiProjLas2 - codenaam: batman)

  • Xiaomi Mi Laser Projector 4K (Chinees) | Model: MJJGTYDS01FM 
  • Xiaomi MIJIA 1S 4K | Model: MJJGTYDS04FM 
  • Wemax A300 | Model: L1668FCF 
  • Fengmi 4K Cinema Laser | Model: L176FCN 
  • Fengmi 4K Cinema Pro Laser | Model: L176FCNPro  
  • ??? | Model: L246 

Uitrusting van de Xiaomi-laserprojector

DLP-technologie en short-throw-projectie

Laten we het nu hebben over de uitrusting van de Xiaomi-projector. De projector maakt gebruik van digitale lichtverwerkingsprojectietechnologie (DLP). Via microspiegels wordt het beeld digitaal op het scherm geprojecteerd. De maximale resolutie van de hier gebruikte 0.47 inch DMD-chip is 1920 x 1080 pixels (full HD). Als korteafstandsprojector of "Short Throw Beamer" kan de Xiaomi Projector zelfs op zeer korte afstand een bijzonder groot beeld projecteren. Dit resulteert in meerdere gebruiksmogelijkheden, zoals het mogelijk maken van een passende thuisbioscoopervaring, zelfs in de kleinste ruimtes. De projectieverhouding is 0.233:1. Het verliesvrije projectieoppervlak wordt door Xiaomi gespecificeerd met maximaal 150 inch.

Xiaomi Mi Laser Projector Test

Geavanceerde laserfosforweergave 3.0

De lasermodule die in de projector wordt gebruikt, is gebaseerd op de "Advanced Laser Phosphor Display 3.0" (ALPD 3.0) technologie van Appotronics. Deze fabrikant is vooral bekend op de Aziatische thuisbioscoopmarkt en is daar al een van de grootste leveranciers van lasertechnologie. De module bestaat uit op GaN gebaseerde, blauwe laserdiodes. Primaire kleuren worden gegenereerd door verlichte kleurfilters. Volgens Xiaomi is de levensduur minimaal 25.000 uur. De lumenwaarde van de Xiaomi korteafstandsprojector is 5.000 ANSI lumen. Deze waarde is voldoende om een ​​voldoende helder beeld te produceren, zelfs in een niet-verduisterde kamer. De NTSC-kleurruimte is tot 85% bedekt, de contrastverhouding is 3.000:1. Keystone-correctie is mogelijk.

Xiaomi Mi Laser Beamer Review

Smart TV-functie

Afhankelijk van welk model je kiest, is de projector voorzien van een andere gebruikersinterface. De Chinese Xiaomi Laser Projector maakt gebruik van MIUI TV, gebaseerd op Android 6.0. Het internationale model maakt weer gebruik van Android TV versie 8.1. Er zijn ook verschillen in de gebruikte hardware van de tv-box.

  •  MIUI TV Box: Amlogic T968 met Mali T830 GPU | 2 GB DDR3 en 16 GB eMMC
  •  Android TV Box: Amlogic T962 met Mali 450 GPU | 2 GB DDR4 en 16 GB eMMC

Net als de Smart TV-functie van een televisie is de Xiaomi Mi Projector uitgerust met een dual-band AC WiFi-module en Bluetooth 4.0. Hierdoor kan afspeelmateriaal rechtstreeks naar de projector worden gestreamd. MIUI TV wordt echter onthouden van de Chinese markt. De gebruikersinterface is geheel in het Chinees en werkt zonder Google Apps. De Google PlayStore, Netflix, YouTube en andere handige apps ontbreken.

Maar ook de Android TV van het internationale model is niet het geel van het ei. Zoals hierboven al vermeld, ontbreekt de 3D-functie en zijn er minder instellingsopties voor de afbeelding. Streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime zijn ook van beperkt nut. Vanwege het ontbreken van Widevine L1-ondersteuning kan Netflix alleen in SD worden gestreamd.

De firmware van de internationale en Chinese modellen zijn niet compatibel met elkaar. Android TV kan niet worden geflitst naar het Chinese model! 75% van de Chinese gebruikersinterface van MIUI TV kan echter in het Engels worden vertaald met behulp van een app Instellingen. Hiervoor zijn de volgende stappen nodig:

  1. De startSettings.apk (Link) en kopieer naar een op FAT32 geformatteerde USB-stick.
  2. Sluit de USB-stick aan op de gestarte projector. Er verschijnt een meldingsvenster. Daar selecteert u de eerste optie.
  3. Selecteer het APK-bestand. Er verschijnt een waarschuwingsbericht voor apps van onbekende bronnen (Chinees).
  4. Bevestig met linkerselectie (OK). De instellingen voor apps van onbekende bronnen worden automatisch aangeroepen. Installeer vervolgens de app.
  5. Open Instellingen in de app-selectie. Scroll naar "Globe" om de taal te wijzigen. Selecteer Engels.

De talrijke apps, die vooral bedoeld zijn voor de Chinese markt, blijven echter op het systeem staan. De Google PayStore kan worden geïnstalleerd via een sideload.

HiFi-geluid en verbindingsopties

De Xiaomi Mi Projector is uitgerust met in totaal 4 speakers, die zijn onderverdeeld in 2 full range speakers en 2 tweeters. Het systeem ondersteunt DOLBY Audio en DTS HD voor geluid van bioscoopkwaliteit. De aansluitmogelijkheden bedragen 3 HDMI 2.0-aansluitingen, één met ARC-ondersteuning, twee USB-aansluitingen, één USB 3.0 en één USB 2.0, een 3.5 mm audio-uitgang, een AV-ingang, een S / PDIF-aansluiting en een Ethernet - Geweer.

DTS en Dolby Audio

Overige onderwerpen

De afmetingen van de projector zijn 410 × 291 × 88 mm, het gewicht is 7 kg. Om de ogen te beschermen heeft de Xiaomi-projector ook een sensor die bewegingen voor het projectievlak detecteert en het beeld donkerder maakt. Het stroomverbruik is maximaal 250 watt. Volgens Xiaomi verbruikt de projector in inactiviteit minder dan 0.5 watt. De fabrikant specificeert het ventilatorvolume als minder dan 32 dB. Het apparaat wordt geleverd inclusief multifunctionele afstandsbediening.

Praktische test van de Xiaomi-laserprojector

Helderheid, zwartniveau en contrast

Xiaomi specificeert de helderheid van de laser met 5000 lumen. De helderheid kan worden geregeld met in totaal 3 projectiemodi "Normal", "Cinema" en "Highlight". Er is geen eco-modus! De helderheid gemeten op een 90 inch projectieoppervlak (gain 1.0) in het midden en in de helderste modus "Highlight" is 1035 lumen. De gemeten zwartwaarde is 0.43 lumen. De gemeten contrastverhouding is 2419:1.

Zicht op de voorkant van de Xiaomi-laserprojector met Dolby Sound

Daylight geschiktheid

De projector is eerder ongeschikt voor projectieoppervlakken > 90 inch bij daglicht. Bijgevoegde testbeelden, op een conventioneel 130 inch projectiedoek bij daglicht en in het donker. Met een contrastrijk scherm (ALR) kunnen betere resultaten worden behaald. Zo'n scherm kan meer dan 1000 € kosten.

Resolutie

De projector heeft een native resolutie van 1080p met een maximum van 60 Hz. De 4K-opschaling werkt zonder problemen. Individuele pixels zijn alleen zichtbaar als ze heel dichtbij worden bekeken. De beeldscherpte is over het geheel genomen overtuigend en de verdeling van de scherpte naar de hoeken is ook niet verwerpelijk, ook al is er een lichte vervaging te zien. Hier een overzicht van de afstanden.

Korte afstanden

Grijswaarden en kleurweergave

Met de fabrieksinstellingen wordt er veel blauw toegevoegd om een ​​stralend wit te krijgen. Over het algemeen zijn de kleuren verre van de Rec 709-standaard. Vanuit de fabriek draait de Xiaomi-projector als het ware in een winkelmodus met echt felle kleuren. Beeldverbeteraars hebben een dynamische contrastmodus en een dynamische kleurmodus. Als u de projector kalibreert, kunt u goede resultaten behalen die alleen worden geassocieerd met een lichte afname van helderheid en contrast. Als u zichzelf niet wilt kalibreren, moet u de kleurtemperatuur "Warm" selecteren om redelijk nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

 

 fabrieksinstellingen 

 "Warme" kleurmodus 

Geluid en volume

Het Dolby-audiosysteem levert uitstekend geluid. Dieptepunten zijn duidelijk merkbaar Een echt geweldig luidsprekersysteem en beter dan sommige soundbars.

Het geluidsdrukniveau gemeten bij de laserprojector was 42 dB. Op een afstand van 3-meters werd een waarde van 27 dB gemeten. Het volume is acceptabel. In stille films zijn de fans van de beamer weliswaar hoorbaar door een hoog gezoem, maar bij normaal afspeelvolume is het zoem grotendeels ondergedompeld.

Connectiviteitsopties voor de Xiaomi Laser Projector

MIUI TV en OSD

De menunavigatie is wat onhandig, aangezien slechts 75% van het Chinees vertaald kan worden met een Settings.apk. Maar je went er heel snel aan. De Smart TV-functie is vooral gericht op de Chinese gebruiker. Android-apps kunnen worden geïnstalleerd door sideloading. Netflix wordt niet ondersteund. Kodi draait tot versie 17.4, de Kodi Fork SPMC kan draaien inclusief versie 17.6 Alpha 2. De geïntegreerde mediaspeler is erg goed. Hij speelt vrijwel alles! Een Chromecast, Apple TV of een andere TV box aansluiten op de Xiaomi Laser Projector is geen probleem.

Het is nu ook mogelijk om de projector te rooten. Bij de XDA-ontwikkelaars (Link) vindingrijke ontwikkelaars hebben de Mi ProjecTivy Tools uitgebracht, die handige functies toevoegen aan de Xiaomi-laserprojector. De OSD is ingebouwd in MIUI TV. Er zijn instelmogelijkheden voor keystone-correctie (4-voudig en 8-voudig), de handmatige scherpstelling en de weergave (projectiemodus en kleurmodus). Er bestaat niet zoiets als een tussenliggende beeldberekening. De enige beeldverbeteraars zijn de eerder genoemde dynamische contrastmodus en dynamische kleurmodus.

Xiaomi Beamer Mi TV-gebruikersinterface

Overige onderwerpen

 plafond Mount 

Plafondmontage is mogelijk. Er zijn schroefdraden voor een beugel. Het beeld kan binnen de instellingen 180 ° worden gedraaid, d.w.z. ondersteboven worden gedraaid (flip-modus). Het is ook mogelijk om het beeld gespiegeld (Mirror) en beide gecombineerd, d.w.z. geroteerd en gespiegeld (Flip & Mirror), te projecteren.

Bovenaanzicht van de Xiaomi-laserprojector

 3D en gamen 

De projector (alleen model voor China!) Ondersteunt het 3D DLP-Link-formaat. Het display is aangenaam rustig en helder, er treedt geen ghosting op. Een omschakeling tussen SBS-H / TAB / FP is mogelijk via de OSD.

De Xiaomi Laser Projector is minder geschikt om mee te gamen. De input lag is duidelijk merkbaar bij meer dan 65 ms. Er is een speciale spelmodus, maar dit is slechts een extra weergaveprofiel. Beeldverbeteraars worden in deze modus niet automatisch uitgeschakeld.

 invoer 

Het stroomverbruik gemeten in "normale" modus is 180 watt. In de modi "Cinema" en "Highlight" loopt het verbruik op tot meer dan 210 watt. Het stand-by verbruik is een acceptabele 17 watt.

Prijsvergelijking

iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€1.499,04
iconEuropees magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€1.525,22
iconDuits magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€2.017,00
iconEuropees magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€1.755,21
iconEuropees magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€1.452,57
iconEuropees magazijn
iconLevertijd 2-5 werkdagen
€1.182,05
waardering
positief

Goed doordacht ontwerp
Goed vakmanschap
Aangename kleur en scherp beeld
Goede helderheid, contrast en zwartniveau
Goed functionerende 3D DLP
Goed geluid

negatief

Chinese MIUI TV (alleen CN-versie)
Operation Volume
Hoge input lag

Conclusie

Met de Xiaomi Mi Laser Projector presenteert Xiaomi een goed doordacht product met fatsoenlijke apparatuur tegen een lage prijs. Vergelijkbare korteafstandsprojectoren zijn nauwelijks beschikbaar in Duitsland onder de € 1300. Ik hou echt van het eenvoudige ontwerp, de algehele goede beeldkwaliteit en het zeer goede geluid van het Dolby-luidsprekersysteem. Punten worden afgetrokken voor het volume van de ventilator. Hoewel dit gewoon acceptabel is, is het behoorlijk afleidend in rustige scènes.

Waar u op moet letten voordat u koopt, zijn de verschillende modellen van de Xiaomi-laserprojector. Als u het Chinese model kiest, krijgt u de Chinese MIUI TV in plaats van Android TV. Maar de projector ondersteunt 3D DLP-link, die helaas ontbreekt in het internationale model. Het wordt aanbevolen om het Chinese model te importeren en te gebruiken met een externe tv-box. Omdat zelfs het internationale model met Android TV problemen heeft met relevante streamingdiensten zoals Netflix of Amazon Prime vanwege een gebrek aan DRM-beheer.

7.2
Onze beoordeling
auteur

Lanceerde de website techreviewer.de in 2016 en is sindsdien een actieve redacteur van nieuws en testrapporten op alle technologische gebieden.

129 reacties

129 reacties

  1. Rick

    28. November 2017 20 naar: 44

    De prijs is echt een aankondiging. Al maanden geleden was ik van plan om een ​​beamer te krijgen en deze zeer snel te verwerpen omdat ik niets geschikt voor me vond. Een laser-DLP-projector met 5000-lumenintensiteit zou zelfs voor 2000 € de hamer zijn. Breng alstublieft een test uit. Als dat goed is, wordt het meteen gekocht.

    • Frederik W.

      29. November 2017 09 naar: 46

      Denk je dat de prijs nog zal dalen? In ieder geval voor het WK, heb ik een goede projector nodig.

      • Timo beheerder

        29. November 2017 13 naar: 40

        In China kost de projector het equivalent van 1275 €. Normaal gesproken liggen de importwinkels niet ver van de prijzen in China. Het kost maar een paar maanden om de prijs te laten zakken. Als je de beamer echt alleen nodig hebt voor het WK, zal de prijs zeker tegen die tijd zijn gedaald.

        • Frederik W.

          29. November 2017 21 naar: 05

          Geweldig, bedankt voor de informatie!

  2. bierliefhebbers

    30. November 2017 08 naar: 54

    Hallo, ik heb wat vragen over deze projector. Ik hoop dat je dit kunt beantwoorden.
    1. Welke 3D-bril wordt gebruikt?
    2. Heeft u een speciaal scherm nodig voor laserprojectors?
    3. Hoe de lamp te vervangen?

    Het zou geweldig zijn als je me daarmee zou kunnen helpen.

    • Timo beheerder

      30. November 2017 09 naar: 14

      Hallo bierliefhebber (coole bijnaam;)). Natuurlijk kunnen we uw vragen beantwoorden.
      1. Voor de 3D-functie worden conventionele 3D DLP shutter-brillen gebruikt.
      2. U hebt geen speciaal scherm nodig
      3. De “lamp” hier is een lasermodule met diodes die vervangen zouden moeten worden. Met een levensduur van meer dan 25.000 uur heb je er nauwelijks omkijken naar. Zelfs als je de projector 8 uur per dag zou laten draaien, zou je het apparaat gemakkelijk 8 jaar kunnen gebruiken.

      • bierliefhebbers

        30. November 2017 20 naar: 05

        Hallo Timo,
        Schonmal een bedankt voor je antwoord. Wat je schrijft klinkt heel goed. Maar ik zou nog steeds willen wachten op uw testrapport. Weet je al wanneer het komt?

        • Timo beheerder

          30. November 2017 23 naar: 38

          Hallo bierliefhebber, een testexemplaar van de Xiaomi-projector is al besteld en zou (hopelijk) volgende maand aankomen. Begin januari moet een test worden verwacht als alles goed gaat. Afhankelijk van het product verlaat ik meestal 2-5 weken om het apparaat uitgebreid te testen in het dagelijks leven.

          • bierliefhebbers

            27. December 2017 15 naar: 27

            Hallo Timo,
            Is de beamer al bij u thuis aangekomen?

          • Timo beheerder

            27. December 2017 15 naar: 31

            Hallo bierliefhebber, nee, helaas nog niet. De beamer is onderweg sinds de 04.12. Momenteel verwacht ik de eerste week van januari. Zodra het apparaat is aangekomen, volgt de update op deze pagina. Voor mijn beoordelingen gebruik ik de producten eerst over 4-weken in het dagelijks leven (afhankelijk van het product!), Voordat ik de beoordeling samenvat. Mijn eerste indruk van de Xiaomi-projector die ik online maar eerder zal zetten.

  3. Don Perignon

    1. December 2017 11 naar: 33

    Hallo Timo, bedankt voor dit bericht. Ik heb zo'n aandeel en ben zeer tevreden - het Chinese menu tast het gebruik een beetje aan. In uw artikel noemde u de mogelijkheid om dit te wijzigen via een thema-opstartprogramma. Aangezien ik (Mac-gebruikers) niet bekend ben met Android, zou ik heel graag meer links ontvangen.

    • Timo beheerder

      1. December 2017 11 naar: 52

      Hallo Don Perignon, wat leuk dat je de projector al hebt. De mijne is nog onderweg en ik ben opgewonden om te zien wat het onderdeel kan doen. De MIUI TV van de projector moet op dezelfde manier vertaald kunnen worden als de MIUI TV van de Xiaomi TV-apparaten. Dit zijn de stappen:

      1. Download het volgende bestand Link
      2. Pak het .rar-archief uit en kopieer .apk naar een USB-stick.
      3. Steek de projector erin, open de stick en installeer / update de APK.
      4. Ga naar de nieuwe app Instellingen en ga in het Engels naar Engels.

      Ik hoop dat ik je daarmee kan helpen. Ik zou blij zijn als je een korte feedback zou geven als het werkte.

      • Don Perignon

        1. December 2017 14 naar: 52

        Bedankt voor het snelle antwoord - goede man!
        Ik bel je na de WE en laat het me weten.

      • Don Perignon

        4. December 2017 14 naar: 40

        Om de app vanaf een extern medium te installeren, moet u eerst de haak in de instellingen van de projector zetten en dit toestaan. De nieuwe app Instellingen zal dan met de anderen zijn. Het is niet mogelijk om over te schakelen naar het Engels, omdat de bijbehorende taalbibliotheek niet kan worden gevonden. Als je op een of andere manier op het apparaat stapt, zou het moeten funzeren. Jammer, maar toch bedankt!

        • Timo beheerder

          6. December 2017 12 naar: 47

          Bedankt voor de feedback. Zodra de projector is gearriveerd, zal ik op de een of andere manier zien of de taal kan worden gewijzigd.

          • Don Perignon

            12. December 2017 23 naar: 48

            https://drive.google.com/drive/folders/1Giy91xRRSrToNINGR5d9eHaMA9_DuzMt

            hier zijn alle comp. Vind apps voor de projector - inclusief de app Instellingen. Werkt voor de meest rudimentaire instellingen als u Engels kiest (niet VS).

          • Timo beheerder

            13. December 2017 20 naar: 20

            Geweldig, bedankt daarvoor!

          • Thomas Fischer

            13. December 2017 23 naar: 46

            Heel fijn is ook dat de afstandsbediening van de projector met de AppleTV 4K begrijpt, zodat een van de Apple alleen voor het spelen (bewegingssensor) nodig heeft.
            Ik ben er zeker van dat deze projector de thuisbioscoopmarkt in Europa zal veranderen - in termen van kwaliteit en prijs. Ik wens je veel plezier met de jouwe!

          • Christopher Cuckoo

            14. December 2017 12 naar: 52

            Ik verhuis binnenkort (in februari) naar een nieuw appartement en overweeg om deze projector aan te schaffen in plaats van een 65 inch tv. Ik heb geen problemen met verzending vanuit China en ik ben sowieso zeer tevreden met xiaomi. Is de projector geschikt als tv-vervanger? Ik kijk normaal gesproken series en films op het nvidia-schild en speel op pc en ps4 pro. Normale televisie eigenlijk helemaal niet meer. De ramen kunnen allemaal worden verduisterd door externe zonwering. Ik denk dat de aangeboden prijs de komende weken rond de 1300 euro zal liggen. Dan zou het heel aantrekkelijk geprijsd zijn. Zijn er fundamentele bezwaren tegen het gebruik van de projector als volledige vervanging voor tv? Het stroomverbruik is ook zeer matig en zo ook de levensduur van de lamp. De breedte van het doek zou dan ongeveer 210 cm zijn en de afstand tot de zitting 4 m.

            Misschien heeft iemand een soortgelijk project in gedachten en kan tips geven of en hoe mijn plan kan worden uitgevoerd.

            Dank u wel
            Chris

          • Timo beheerder

            14. December 2017 19 naar: 42

            Hallo Christopher, hoewel ik niet direct voor dit model kan spreken hier, omdat mijn Xiaomi Beamer is nog steeds ergens tussen China en Duitsland, maar ik gebruik nu sinds 2 jaar nog een projector die de tv thuis heeft vervangen met mij. Net wanneer je echte home cinema-ervaring wilt (> 120 inch), kom je toch niet voorkomen dat er een beamer. Maar wat u ook zou moeten overwegen, zou het juiste scherm zijn. Op Amazon ziet mijn vaak tijden goedkope schermen voor 150 €. Die inderdaad hun doel te dienen, maar als je wilt kwaliteit, zodat een scherm dat niet gesp op de lange termijn, moet je hebben om dieper te graven in hun zakken. Aanbevolen zou bijvoorbeeld een Tensionvariante zijn. De kosten dan maar ook minimaal 500 € naar boven.

          • Christopher Cuckoo

            14. December 2017 21 naar: 11

            Hi Timo,
            Bedankt voor het antwoord. Dat je niet op het scherm moet opslaan, is me bewust en al gepland. Ik dacht aan de zelfconstructie van een frame canvas met hoogwaardige stof en bijpassende maskering. Ik heb een paar testvideo's bekeken, die allemaal erg positief zijn. Ik start waarschijnlijk de proef en ga aan de volgende aanbieding. Als het nodig is, raak je de ebay keer op keer kwijt. Is het mogelijk om probleemloos via de prioriteitslijn te verzenden?

            Als iemand een goede aanbieding opmerkt, kan hij dit hier invullen. Zeker interessant voor veel meer.

            Kan de projector hdr-signalen ontvangen? Heeft iemand dat ooit getest?

          • Timo beheerder

            14. December 2017 21 naar: 24

            Met Priority Line zijn er momenteel weer sterke vertragingen bij de levering. Ik heb nog steeds twee bestellingen die al op 30-dagen zijn. GearBest spreekt van levertijden tot 45-dagen. Maar in januari zou dit (hopelijk) weer gekalmeerd zijn. Ik krijg dagelijks de huidige GearBest-aanbiedingen. Zodra er een goede is, verschijnt deze in de post.

            Nog steeds aan je vraag met HDR. Volgens de specificaties op de officiële Chinese productpagina wordt HDR ondersteund.

          • Thomas Fischer

            15. December 2017 02 naar: 42

            Hallo Timo, ik projecteer het beeld op een heel donkere - bijna zwarte muur. Ik weet dat dat in eerste instantie absurd klinkt, maar het kan met de lichtopbrengst en zorgt voor een rijk zwart. Het oppervlak moet absoluut vlak zijn, anders treedt er onherstelbare vervaging op. Rauhfaserbehang is absoluut taboe, omdat de projectiehoek veel kleine schaduwen zou creëren. Er zijn schermen met een speciaal microprofiel voor deze korte afstandsprojectoren, maar die zijn allesbehalve goedkoop.

          • Patrick Blum

            1. Januari 2018 19 naar: 59

            Hallo,
            Ik heb een paar dagen geleden mijn Xiaomi-laserprojector gekregen. Minder dan 4 weken geleden besteld bij Gearbest.
            Ik ben hier beland omdat ik al drie dagen bezig ben met het veranderen van de taal. Het was me duidelijk toen ik mijn bestelling plaatste dat het nodig zou zijn.
            Manier 1: Google-apps handmatig installeren, eindigt in chaos.
            Manier 2. Installeer en open eerst de app Def-instellingen en open vervolgens de Google Installer. Maar de installateur installeert punt drie niet, en daarna ook niet de punten.
            Wanneer ik mijn IPTV Box H96pro + gebruik met alle mediabibliotheken en KODI, is de projector echt leuk. De foto is nog steeds goed om naar te kijken gedurende de dag in mijn zeer lichte appartement. Momenteel is het sowieso donker buiten.
            Ik kan alleen maar goedkeuren dat ik een canvas koop, alleen dan is het echt leuk., Mijn muur is in ieder geval niet glad genoeg,
            Het geïntegreerde luidsprekersysteem is ontworpen voor film (bioscoop), en is veel beter dan ik had verwacht.
            Het is niets om naar muziek te luisteren. is ook een bioscoop en geen stereo-installatie.

            Ik ben gewend aan het formaat en wil nooit meer zo'n kleine "normale" tv.

            Wie heeft er nog ervaring en kan mij helpen met het taalprobleem?

            BEDANKT PATRICK BLUM
            Patrick@blum1.de

      • Pr3dat0r

        1. Februari 2018 17 naar: 25

        Hoi,

        De update zegt dat de Google PlayStore via sideload kan worden geïnstalleerd. Zijn hier ergens instructies voor? Ik kan er niets over vinden op internet ...

        Dank bij voorbaat!

        Met vriendelijke groet,
        Pr3dat0r

      • krigl

        3. Maart 2018 13 naar: 04

        Hallo Timo. Ik heb de apk op een stick, de projector herkent het bestand ook. Maar ik kan niet vinden waar het menu is, waar ik iets kan "laten" installeren vanaf USB ... Kunt u helpen? Groeten uit Zwitserland, christen

  4. Micah

    6. Januari 2018 13 naar: 41

    Goed artikel! Ik kijk uit naar de gedetailleerde test.

    Wat mij betreft, ik ben verscheurd als ik mezelf met zoiets zou verbeteren. Momenteel heb ik een 8601 55 in 4 inches en 1080K. De grootte van het zichtbare beeld van Xiaomi is natuurlijk niet discutabel, omdat hij zonder enige twijfel wint. Waar ik meer in geïnteresseerd ben, is de scherpte van de foto, vooral met 4p-inhoud en een PlayStation 4 Pro die, hoewel niet afkomstig van XNUMXK, nog steeds goede scherpte levert.

    • Hanspeter

      28. Januari 2018 16 naar: 53

      @Timo
      Waarschijnlijk heb je het apparaat al, kan je het aanbevelen? Ik wil hem graag als vervanging voor mijn 75 inch Samsung LH 6470. Wat denk je, geschikt voor daglicht of niet?

      LG

      • Timo beheerder

        28. Januari 2018 17 naar: 18

        Hallo Hanspeter, de Beamer is pas een paar dagen geleden gearriveerd (was meer dan 50-dagen onderweg!) En om redenen van tijd kon ik het niet echt proberen. Tegen het einde van volgende week zal ik de projector op zijn minst iets laten testen en een eerste Zwischenfazit publiceren. Afhankelijk van het product, besteed ik meestal 2-4 weken tot het voltooide testrapport.

        • Hanspeter

          4. Februari 2018 11 naar: 09

          Hallo Timo!
          Kun je het van naderbij bekijken?
          Interframe berekening? Geschikt voor daglicht? Je tussenresultaat?
          Mijn tv-DEVICE is kapot en dat is waarom ik het vraag, dus ik kan er een bestellen.
          dank u

          Verkoopt u uw exemplaar en voor hoeveel?

          • Timo beheerder

            4. Februari 2018 16 naar: 39

            Hoi Hanspeter, ik heb ondertussen met de projector kunnen spelen. Op uw vragen:
            1. Er is geen tussentijdse beeldberekening!

            2. De projector is slechts beperkt geschikt voor daglicht. Met een 130 ″ projectiedoek en geen directe lichtinval is nog sprake van een acceptabel en redelijk helder beeld. Iets verduisterd, dus de luiken staan ​​open, geen probleem. Op welk type scherm en welk oppervlak wilde je projecteren?

            3. Tussenconclusie: De menunavigatie is wat onhandig omdat je maar 75% van het Chinees kunt vertalen. Maar je raakt er heel snel aan gewend. De Smart TV-functie is iets anders. Deze is vooral gericht op de Chinese gebruiker. Android-apps kunnen nog steeds worden geïnstalleerd. Ik moet nog testen wat er precies mee mogelijk is.

            Ik vind de foto over het algemeen erg mooi. De scherpte, het contrast en de kleurruimte zijn overtuigend. Ik zal binnenkort de lichtopbrengst meten. Ik heb de 3D-functie en de input lag ook niet getest in gaming. Ik zal dan de punten in het definitieve testrapport behandelen. Wat ik erg leuk vond, is het luidsprekersysteem. Niet voldoende voor thuisbioscoopfans natuurlijk, maar gegarandeerd voldoende voor de gemiddelde consument. Een soundbar van €500 met een subwoofer klinkt nauwelijks beter. Aanbeveling kopen? Zeker een aanrader tot nu toe!

            Ik verkoop mijn exemplaar niet. De nieuwe Xiaomi vervangt mijn oude Epson-projector. 😉

          • Hanspeter

            5. Februari 2018 20 naar: 51

            Hallo Timo!

            Over het algemeen klinkt dat niet goed. Bij 5000 lumen zou er meer mogelijk moeten zijn dan halve jaloezieën ...
            Ik denk dat je me veel hebt geholpen, ik wacht liever op de LG HU80K.

            En bedankt ????

  5. Lukas

    12. Februari 2018 14 naar: 30

    hallo, bedankt voor je testen! We overwegen het onderdeel voor het bedrijf te kopen - maar er is ons verteld dat er geen "CE"-markering op het onderdeel staat, dus we mogen het niet gebruiken (in de bedrijfsomgeving) - kan dat dat bevestigen of weerleggen?

    thx

    • Timo beheerder

      12. Februari 2018 14 naar: 35

      Hallo Lukas, dat kan ik bevestigen. Er is slechts één CCC-teken.

  6. openhartig

    12. Februari 2018 17 naar: 41

    Hallo Timo en bedankt voor de scherpe test! Nog een vraag. Kan ik UHD BD, Netflix 4K en anderen met de Xiaomi-projector spelen? Groeten van de Frank

    • Timo beheerder

      12. Februari 2018 18 naar: 13

      Hallo Frank, ja kunt u, de HDMI-poorten zijn HDCP 2.0 2.2 compatibel 4K werkt in upscaling echter een inter-kader berekening (interpolatie van frames) bestaat niet ..

  7. Sven

    14. Februari 2018 12 naar: 23

    Ik zou geïnteresseerd zijn,
    1. hoe groot de diagonaal is, als ik alleen een kast heb die 40 cm diep is. Dus van de muur tot de voorkant van de beamer heb ik 40 cm.
    2. Of uw invoerrechten / accijnzen moesten betalen bij het bestellen in China?

    dank u

    • Timo beheerder

      14. Februari 2018 20 naar: 45

      Hallo Sven, bovenaan de update heb ik een spreadsheet gepubliceerd. Op een afstand van 40 cm staat u op een 130 "diagonaal.
      Afhankelijk van waar u bestelt, worden invoerrechten toegevoegd. Veel winkels bieden nu ook "Delivery Duty Paid", "Germany Express" of de daaropvolgende aanvaarding van de taken. Deze projector is ook hier regelmatig verkrijgbaar met verzending vanuit Europese magazijnen. Het aantal stukken is zeer beperkt en het onderdeel is niet meer leverbaar na 1-2 dagen. Ik probeer het EU-aanbod altijd zo snel mogelijk te melden, zodra het weer beschikbaar is met EU-verzending.

  8. SPiderJoe

    14. Februari 2018 20 naar: 50

    Goede avond. Ik heb begrepen dat je de Smart TV van de projector niet kunt gebruiken omdat er veel Chinese apps zijn geïnstalleerd en er niet zoiets bestaat als Google Play. Kon je niet gewoon de beamer rooten en de Play-service als sideload installeren? Dus dat heeft tenminste gewerkt aan mijn Mi TV Box 3, die nu zelfs op de Android TV Launcher draait!

    • Timo beheerder

      15. Februari 2018 10 naar: 17

      Hallo SPIDERJ, in theorie zou het best mogelijk zijn om de Xiaomi-projector te roosteren. De gebruikte MIUI TV-module is vrij identiek aan de module van de Mi TV 4 en hiervoor is er een root-tool. Daarnaast is er een universele root-tool in Chinese fora die alle eerder uitgebrachte Xiaomi home-entertainmentproducten rooten. MAAR: Het probleem is dat er momenteel geen ROM is om te downloaden. Als de wortel faalt, zou je het systeem volledig vernietigen en zou de projector behoorlijk nutteloos zijn. Zodra er een ROM is die gestreken kan worden in het geval van een steen, zou ik het willen proberen met de root-tool;).

  9. Andreas

    14. Februari 2018 20 naar: 53

    Bedankt voor de test.

    Ik heb een vraag die tot nu toe nog niet is opgelost. Kan het apparaat ook boven het hoofd worden bediend?
    Dank u voor uw antwoord.

    • Timo beheerder

      15. Februari 2018 10 naar: 10

      Hallo Andreas, de foto kan binnen de instellingen 180 ° worden gedraaid, d.w.z. ondersteboven worden gedraaid (flip-modus). U kunt het beeld ook gespiegeld projecteren (Mirror) en beide gecombineerd, d.w.z. geroteerd en gespiegeld (Flip & Mirror).

  10. Jonathan Peiss

    17. Februari 2018 18 naar: 00

    Weet iemand of je een universele afstandsbediening kunt aansluiten op de projector?
    Ik zou graag mijn Bose-afstandsbediening als alles bij elkaar willen hebben

    • Timo beheerder

      20. Februari 2018 22 naar: 17

      Hoi Jonathan, dat zou moeten werken. CEC wordt ondersteund.

      • Peter Krass

        13. Maart 2018 22 naar: 09

        Heb een Broadlink Pro waarop ik al mijn radio- en infraroodafstandsbediening via pc kan bedienen.
        Dit ondersteunt echter geen Bluetooth. De projector wordt echter bestuurd via een Bluetooth-afstandsbediening.
        Ik begreep het niet precies van de CEC. De meeste universele afstandsbedieningen sturen infrarood en geen bluetooh, kan de projector nog met een IR-afstandsbediening worden bediend?

  11. Philipp

    18. Februari 2018 12 naar: 52

    Hallo Timo, bedankt voor de zeer behulpzame test. Kun je al iets zeggen over input lag tijdens het spelen? Het hoeft geen exacte meting te zijn, een emotionele verklaring zou voorlopig nuttig zijn. Lg P.

    • Timo beheerder

      20. Februari 2018 22 naar: 18

      Hallo Philipp, ik zal de dagen proberen met de input lag.

  12. kader

    18. Februari 2018 15 naar: 53

    Goede test! Ik kijk uit naar de laatste test. Ik tint al aan mijn vingers. Ik zou meteen voor 1300 gaan. Wat zijn de extra kosten? Importeren / toegevoegde waarde?!

    • Timo beheerder

      20. Februari 2018 22 naar: 20

      Hallo Marco, voor bestellingen uit niet-EU-landen komt u uit 22 € nog steeds 19% EUSt en uit 150 € en afhankelijk van het soort goederen dat u een tarief hebt toegevoegd. De beamer, maar er zijn vaak van het EU-magazijn. Zodra er nieuwe deals uit het EU-magazijn komen, voeg ik het bovenstaande toe!

  13. kader

    23. Februari 2018 11 naar: 15

    Hi,

    Nu zijn er enkele magazijnen vandaag. GW-4 GW-16 GW-5 GW-6
    Wat wordt aanbevolen? Overweeg om vandaag te slaan. Bedankt LG

    • Timo beheerder

      23. Februari 2018 11 naar: 25

      Hallo Marco, bedankt voor de hint. GW-4 is in Polen, GW-16 is in Spanje, GW-5 is in Tsjechië en GW-6 is in Frankrijk. De ervaring heeft geleerd dat GW-5 de snelste is.

      • kader

        23. Februari 2018 11 naar: 36

        Oké, bedankt voor de snelle feedback. Ik aarzel nog steeds tussen de Xiaomi of een Benq w1700. De Xiaomi heeft door de korte afstand de betere toepassingsmogelijkheden. Laser is ook niet te verachten. Ik ben gewoon bang dat het pakket onderweg zal sterven - of dat er niet-transparante extra kosten zullen zijn. Bovendien moet het onderdeel kunnen worden bediend door mijn vrouw 🙂 Het hoeft niet gekweld te worden door een diep Chinees menu wanneer een bron is aangesloten, toch?

        • Timo beheerder

          23. Februari 2018 11 naar: 44

          Ook de BenQ W1700 is zeker een goede keuze. Er zijn geen extra kosten (btw of douanerechten) als je bestelt vanuit een EU-magazijn. Er is altijd een verzendrisico. Betaal daarom zeker via PayPal. Als er iets misgaat, krijg je daar 99% van je geld terug. De bediening van de projector is grotendeels probleemloos. De bronselectie wordt direct na de start weergegeven (zie screenshot hierboven). Anders kun je ook instellen dat er bij het begin automatisch een bron wordt geselecteerd. CEC wordt ook ondersteund.

          • kader

            23. Februari 2018 11 naar: 52

            OK bedankt. Dus de projector heeft uw zegen - ik las van alle informatie 🙂
            Een laatste punt. Je hebt ervaring met 4k-opschaling. Is 3.840 x 2.160 daadwerkelijk uitgeworpen? Aanzienlijke verbetering in kwalificatie? Bedankt voor de snelle feedback.

          • Timo beheerder

            23. Februari 2018 13 naar: 28

            Ja, nadat u HDMI 2.0 hebt ingeschakeld, kunt u opschalen naar 3.840 x 2.160 @60. Het levert echter niet veel op omdat de projector van nature nog steeds alleen in Full HD oplost en ook geen pixelverschuiving gebruikt. Dat het afspeelmateriaal van 4K er uiteindelijk beter uitziet, is te wijten aan de hogere bitsnelheid en chroma subsampling. Vooral tijdens het streamen, zie je een verschil.

          • kader

            27. Februari 2018 12 naar: 16

            Sorry, hoe bedoel je dat de HDMI 2.0 is ingeschakeld? Ik denk dat het apparaat alleen 3.840 x 2.160 @30 op 4k-uitvoer kan hebben ?! Voor mij zou een Ps4 Pro verbonden moeten zijn. Het onderdeel kan inderdaad geen native 4k bevatten. maar ik zou graag willen weten of dit een verbetering betekent, bijvoorbeeld voor de Benqw1070 FullHD. Bedankt

          • Timo beheerder

            28. Februari 2018 12 naar: 52

            Er is een speciale HDMI 2.0-modus die wordt geactiveerd via de instellingen. Vervolgens kunt u de resolutie van de speler instellen op 4K @ 60Hz. U zult geen verbetering in opschaling zien. Als je echter een UHD Blu-Ray speelt, ben je whrsl. zie een klein verschil. Dit hangt af van het respectievelijke afspeelmateriaal (bitsnelheid voor stomen, chroma subsampling enz.).

  14. Frankie

    27. Februari 2018 10 naar: 59

    Hallo,
    Cool deel. Maar het kan ook gebruikt worden voor "gewone" televisie. Is er een tuner ingebouwd? Zo niet, welke opties heb je?

    • Timo beheerder

      27. Februari 2018 11 naar: 11

      Hallo Frankie, geen tuner, de projector is niet geïntegreerd. Maar u kunt een ontvanger via HDMI aansluiten.

  15. Vladimir

    2. Maart 2018 09 naar: 41

    Hallo, is dat mogelijk om Amazon prime te gebruiken, installeer het, log in, ik kom ook op de selectiepagina en dan niets, hetzelfde met Google play (alleen installeren), anders zeer goede projector, vooral met grijs scherm, en met de tip: focus op 0.

    • Timo beheerder

      3. Maart 2018 11 naar: 03

      Hallo Vladimir, nee, Amazon-video werkt niet op MIUI TV. Maar u kunt een externe TV / streaming-box (Chromecast, FireTV, enz.) Aansluiten en afspelen via Amazon Prime. HDMI 2.0 en HDCP 2.2 worden ondersteund.

  16. Andreas

    3. Maart 2018 10 naar: 53

    Hallo waar heeft u de informatie gekregen dat de projector uit de zomer 2018 in Europa voor 1300 € is verkocht?

    Dat zou natuurlijk geweldig zijn, want dan zou je natuurlijk de volgende voordelen hebben.

    2 jaar garantie
    goedkopere prijs
    puur Android-menu in het Duits
    EU-stekker
    Betere klantenservice

    Jouw verklaring is het enige dat me ervan weerhoudt om te kopen uit China (EU Wahrenlager).

    Met vriendelijke groet,
    Andreas

    • Timo beheerder

      3. Maart 2018 10 naar: 59

      Hallo Andreas, Xiaomi had de beamer op het MWC (Mobile World Congress). Daar werd de projector al gepresenteerd met Android TV en er waren hints voor een start in de zomer 2018. De prijs van 1300 € zou realistisch kunnen zijn, maar ik begin liever bij 1500 € +. De Beamer wordt aanvankelijk alleen verkocht in de Spaanse Mi-winkels en mogelijk op Amazon.

  17. Andreas

    3. Maart 2018 11 naar: 36

    Bedankt voor het snelle antwoord.
    Wil je nu wachten of toeslaan?
    Zie je de voordelen van de Europese versie zoals ik of zit er een fout in?
    Hebt u een gelijkwaardige UST-projector uit Duitsland die u mij kunt aanbevelen?

    Bij voorbaat dank

    • Timo beheerder

      3. Maart 2018 12 naar: 12

      Moeilijk. Natuurlijk is het gemakkelijker om een ​​in de EU gevestigde distributeur te regelen, maar veel Chinese winkels bieden aan om het defecte apparaat naar een EU-adres te retourneren (vraag de klantenservice om het beste!).

      Voordelen zijn puur Android TV. Maar heb je de extra tv-boxfunctie eigenlijk wel nodig? Zelf gebruik ik mijn apparaten altijd met een eigen streaming/tv box (bijvoorbeeld FireTV). Anders is de menunavigatie in het Engels (met patch).

      U hoeft zich geen zorgen te maken over de stekker. U kunt de projector verbinden met een conventionele voedingsaansluiting. Ik geloof dat de prijs lager zal liggen, zoals ik al zei (zie andere Xiaomi-producten die al officieel in de EU worden aangeboden). Op dit moment is dit nog steeds erg vaag met de release in de zomer. De verklaring kwam van een lokale medewerker.

  18. Andreas

    3. Maart 2018 13 naar: 20

    Ok
    Ik wil de projector graag koppelen aan mijn beste draadloze iPhone en de SKY Go-app gebruiken.
    Is dit mogelijk zonder problemen?
    Als dat zo is, is Androit-tv te verwaarlozen.

    Wat denk je van de gespecificeerde 5000-lumens?
    Pure marketing of verwijst naar de indicatie van het uitgangsvermogen van de laser?
    U schrijft dat u 1035-lumens hebt gemeten.
    Hoe verhoudt u zich tot andere UST-projectoren?
    Is hij beter of alleen gelijkwaardig?

    Heel hartelijk bedankt
    Andreas

    • Timo beheerder

      4. Maart 2018 11 naar: 47

      Hallo Andreas, ik weet het niet van Sky Go. mogelijk De app kan als sideload worden geïnstalleerd. Als alternatief is Sky Go volgens rapporten in het netwerk ook beschikbaar als een Kodi-plug-in. Kodi Ik probeer momenteel op MIUI TV te draaien om te draaien.

      De opgegeven 5000-lumen levert de lichtbron (theoretisch). De 1035 Lumens komen eindelijk op het scherm. Vergeleken met andere projectors, met name de LG HF85JG, is het geprojecteerde beeld van de Xiaomi-projector iets helderder.

  19. ThomasMagmar

    7. Maart 2018 14 naar: 58

    Hallo,
    Ik zou de projector boven op mijn plafond willen hangen en dan de projectiegrootte via ladestaven controleren.

    Kan iemand me de draadafmetingen en -afstanden van de 4-gaten aan de onderkant geven?

    Vll heeft ook een betere optie ervoor

    • Timo beheerder

      7. Maart 2018 15 naar: 38

      Hallo Thomas, de afstanden zijn 23.5 cm en 13.5 cm, de draden zijn M4.

  20. Tim

    9. Maart 2018 09 naar: 57

    Hallo,
    Hoe heb je de verbinding gemaakt tussen de projector en een 3D-DLP sluiterglazen?
    Met vriendelijke groet

    • Timo beheerder

      9. Maart 2018 12 naar: 12

      Hallo Tim, je hoeft alleen de bril in te schakelen en het juiste formaat (SBS-H / TAB / FP) te selecteren tijdens het afspelen via het weergavemenu van de beamer.

    • Andreas

      29. April 2018 12 naar: 19

      Ik worstel momenteel met hetzelfde probleem. Ik heb nog twee Toshiba FPT-AG02G-brillen van mijn tv, die niet automatisch verbinding maken. Zelfs als ik naar Instellingen> Apparaten> 3D ga, verschijnt er een "Even geduld aub" lang wachten en dan word je uit de Instellingen-app gegooid ...

      Komt dat door mijn apparaat of zijn de glazen gewoon niet geschikt?

      • Timo beheerder

        29. April 2018 12 naar: 45

        Hallo Andreas, ik hoef mijn 3D-bril niet aan te sluiten via de instellingen. De verbinding wordt automatisch gemaakt zodra ik de respectieve 3D-modus (SBS-H / TAB / FP) selecteer. Ik ken de Toshiba-bril in het bijzonder niet. Ik heb het geprobeerd met twee goedkope Andoer G15 en Acer 3D DLP-brillen en het werkte prima.

  21. Thomas

    14. Maart 2018 20 naar: 57

    Hi Timo,
    Bedankt voor de gedetailleerde test.
    Eigenlijk wilde ik een 4K-projector voor pc-gaming, omdat het gezichtsveld voor shooters of racen aanzienlijk groter is.
    Hoe gedraagt ​​dit zich precies met 4k-beelden?
    Heb ik hetzelfde gezichtsveld als bij native 4k, stop dan gewoon in 1080p?
    Sry, ik snapte het niet helemaal ...

    • Timo beheerder

      15. Maart 2018 18 naar: 44

      Hi Thomas, zou uw bron apparaat het geval stuur 4K signaal naar de projector, die ook dit accepteert, maar uiteindelijk alleen uitgangen in 1920 1080 x. Het zou vergelijkbaar zijn, bijvoorbeeld, kan een PC-monitor, die alleen in FHD, maar nog steeds 4K UHD lost video's weer te geven. De voordelen zijn er alleen in de mogelijkheid om ook UHD materiaal en 4K Stoom die beter door een hogere bitsnelheid en chroma subsampling kijken. Meer dan 1920 1080 x pixels je maar kan niet op het scherm geprojecteerd.

      Naar mijn mening is de Xiaomi-projector niet geschikt om als gamingprojector te gebruiken. De input lag is meer dan 65 ms. Afhankelijk van wat je speelt, merk je de vertraging.

  22. Hasipapa

    28. Maart 2018 12 naar: 17

    Hallo. Na de geweldige commentaren en uitleg op deze pagina, kwam ik bijna tot de conclusie dat ik een van die snoepjes zou krijgen. Ik heb maar twee verzoeken. Is het mogelijk om de breedte en hoogte op 150 ″ te benoemen, zodat ik een scherm kan bouwen, en is er een mogelijkheid om een ​​lijst uit te voeren met uitleg van de individuele Chinese karakters van het menu met de Duitse vertaling, zodat men ook zonder Update kan door het menu glijden. Bedankt aan iedereen en Happy Easter wenst Hasipapa

    • Hasipapa

      29. Maart 2018 01 naar: 03

      Hallo, hallo.
      Ik heb mijn eerste vraag zelf berekend.
      60 ″ 132 x 75 cm
      70 ″ 154 x 88 cm
      80 ″ 176 x 100 cm
      90 ″ 198 x 112 cm
      100 ″ 220 x 125 cm
      110 ″ 240 x 137 cm
      120 ″ 264 x 150 cm
      130 ″ 286 x 162 cm
      140 ″ 308 x 175 cm
      150 ″ 332 x 187 cm

      Dit zijn de geschatte schermformaten. Ik hoop dat dit anderen ook helpt.
      Maar dat kan ik niet met Chinezen doen, dus ik heb hulp nodig.
      Vrolijk Pasen.

      • Timo beheerder

        29. Maart 2018 10 naar: 23

        Hallo Hasipapa, sorry voor de late feedback. Een vertaling van de afzonderlijke menu-items zou zeker een voordeel zijn. Ik zal met Pasen wennen aan een vertaling.

        • Hasipapa

          29. Maart 2018 11 naar: 54

          Hei Timo.
          Bedankt voor je snelle antwoord. De vertaling is niet zo gehaast. Maar bedankt daarvoor.
          Ik moet eerst onderhandelen met mijn verkoper. Dit kan even duren.
          En nu wens ik u een gelukkige Pasen.
          Groeten uit Noorwegen uit
          Hasipapa

          • ThomasMagmar

            5. April 2018 12 naar: 32

            Hier in de video worden de afzonderlijke termen in het Engels vertaald. De vertaling naar het Duits zou dan geen problemen meer mogen veroorzaken.

            youtube.com/watch?v=D5Xqws6cWXU

          • Hasipapa

            5. April 2018 21 naar: 42

            Hallo Thomas.
            Bedankt voor het antwoord, maar met Engels gesproken ben ik op gespannen voet met elkaar.
            AAAAber. Helemaal onderaan deze link staat een link om de taalapp in het Engels te downloaden en een reeks afbeeldingen om deze te installeren. En dat kan ik begrijpen. Dit helpt ook goed.Misschien hebben we geluk en hebben de Chinese programmeurs een hart voor buitenlanders en geven ze een app in de internationale taal uit om te installeren. Trouwens. Ik zou het nieuwe sieraad in de komende week moeten krijgen. Ik denk dat dit geweldig zal zijn. Ik heb nog steeds een domme vraag. Ik heb mijn leeftijd van 60 ″ pas na twee jaar via YouTube gekalibreerd. En het resultaat was verbazingwekkend beter. Heeft iemand van jullie iets geprobeerd? Dus nogmaals bedankt, tot de volgende keer.
            Groet Rainer

          • Timo beheerder

            5. April 2018 21 naar: 49

            Hallo Hasipapa, ik denk dat je wilt kalibreren volgens recensie 709. Blauw wordt standaard sterk benadrukt (zie meetgegevens hierboven). In de modus "Cinema" + kleurprofiel "Warm" bereik je al goede resultaten. Morgen geef ik je mijn kleurprofiel, gekalibreerd met de colorimeter.

          • ThomasMagmar

            6. April 2018 10 naar: 41

            Ik krijg mijn projector pas over 1 tot 2 weken. In verschillende fora heb ik echter gelezen dat er geen "over het algemeen perfecte" instelling is voor contrastwaarden, kleuren, etc. daar er veel verschillende factoren zijn zoals helderheid in de kamer, type scherm...
            Je zou graag een voorgestelde instelling maal 1: 1 willen toepassen, maar zou aanraden om wat tijd door te brengen en te spelen. Omdat elke persoon een ander waarnemingsgevoel heeft.

            In de zomer komt de projector op de Europese markt. Werd al voorgesteld op het MWC 2018 in Barcelona. Er is dan een wereldwijde meertalige en denkende tijd in Rome, dat je dit Rome vervolgens op de beamers uit China kunt overbrengen.

          • Hasipapa

            6. April 2018 18 naar: 40

            Dank aan jullie beiden. Ik heb mijn vervangende projector HDP 1590 gebruikt. Het werkt met 2500 Lumen. Als je het 5000-lumen bij de ander gooit met de andere, hoe voelt het gevoel zo vlak. Tweemaal zo helder of zelfs vier keer of hoe is dat dan? Gewoon gevraagd.
            Fijn weekend
            Rainer

          • Peter Krass

            6. April 2018 21 naar: 27

            De projector heeft bij de lichtbron 5000-lumen op het scherm (Leinwanmd), maar er zijn alleen 1 / 3 daarvan (1666-lumen). De helderheid is bij alle tests echter zeer hoog gewaardeerd. Zelfs bij daglicht (geen directe straling op het scherm) is het beeld nog steeds duidelijk zichtbaar,

  23. Niko

    7. April 2018 09 naar: 01

    Hi Timo,
    Excuses voor de vraag, is de complete beoordeling van de projector voltooid? Of is er iets anders?
    Hoe ver naar mijn mening moet ik weg van het scherm gaan zitten om een ​​film in HD-kwaliteit op een 100-inch-oppervlak acceptabel te bekijken? Zou het kunnen dat de afbeelding te grof is pixelized vanwege een gebrek aan 4K-resolutie?

    VG
    Niko

    • Timo beheerder

      7. April 2018 10 naar: 07

      Hallo Niko, de bovenkant van de groene doos is de puntachtige beoordeling van de projector. Natuurlijk zal ik dat snel formuleren. Voor volledig geformuleerde testrapporten, neem ik gewoonlijk enkele weken (soms zelfs maanden) om alle gebieden te behandelen en om te zien hoe het apparaat op de lange termijn in het dagelijks leven klopt.

      Wat betreft de zitafstand: in het algemeen kun je niet zeggen waar de perfecte zitafstand is. Dat hangt vooral af van de kijker. Bij 100 inch zou ik persoonlijk een afstand van 3.00 - 3.50 meter aanbevelen. Ik projecteer op iets meer dan 130 ″, met een stoelafstand van 5.20 meter. Je kunt het pixelraster alleen zien als je recht voor het scherm staat.

      • Niko

        7. April 2018 11 naar: 33

        Bedankt voor het snelle antwoord! Ik kijk uit naar uw eindrapport!

  24. krik

    20. April 2018 17 naar: 07

    Hallo ... Is het mogelijk om de beeldgrootte continu aan te passen?

    • Hasipapa

      22. April 2018 12 naar: 27

      Hallo hallo.
      Ik heb mijn Xiaomi-projector sinds donderdag en er vallen drie dingen op als ik hem opstart. Ten eerste is de ventilator luid, maar is alleen merkbaar in zeer rustige scènes en ten tweede is het beeld geweldig. Ten derde is er kwaliteitsverlies bij particuliere omroepen met hun lage beeldresoluties. Het beeld is natuurlijk traploos instelbaar van 55 ″ -150 ″. Het hele beeld stijgt van 10 cm naar 49 cm vanaf de vloer. Je moet dus voldoende plafondhoogte hebben. Na drie dagen testen vond ik een instelling voor mezelf als deze: Helderheid: 62, Contrast 29, Verzadiging 39, Scherpte 60, Tint 53, Kleuren Standaard. Ik ben altijd beschikbaar voor verbeteringen. Een scherm of een gladde witte muur is de basis om van een film te genieten. De omschakeling van Chinees naar Engels verliep zonder problemen dankzij de grote hoeveelheid hulp die beschikbaar was op internet. SPELLEN: Tot nu toe heb ik alleen "Sniper Elite 4" gespeeld en het verschil tussen een 60" plasma en een 150" projector is extreem. De dagscènes zijn helder en de nachtspelen zijn contrastrijk. De resolutie is eersteklas, bij 150 ″ zie je veel meer. vandaag voeg ik nog steeds GTA 5 en FarCry 5 toe aan de PS4. Ik heb verschillende ontspanningsfilmpjes van Youtube gedownload en afgespeeld. Van het Caribisch gebied met water over zand, zon en palmbomen of herfstbossen met een rivier tot de nachtopname met volle maan en golven is geweldig. IK BEN OPGEWONDEN. Aangezien mijn woonkamer aan de zuidkant ligt, moet ik Rollows overdag in de zon gebruiken. Dus bij daglicht zijn er geen compromissen, 's avonds met een vloerlamp mag je niet klagen, want het beeld blijft helder, zonder extra verlichting is het beeld stralend. Overigens heeft de projector een enorm voordeel. Door het ontbreken van achtergrondlicht van de flatscreens worden de ogen niet constant gespannen. Om sneller op internet te kunnen surfen, heb ik een eenvoudig Bluetooth-toetsenbord geïnstalleerd. Ging goed. Dus nu heb ik je hulp nodig. Aangezien de projector met Android draait, heb je ook APP's nodig. Helaas draait de Youtube app niet op dit systeem. Wie heeft er een alternatief? En ik zou blij zijn met een browser die ook YouTube op volledig scherm en volledige resolutie afspeelt. Daanke. Zo, dat waren mijn eerste indrukken. En ik vind mijn projector nu al erg leuk. En nog een voordeel. Sinds ik de projector met scherm heb, ben ik in mijn woonkamer gekomen en zie ik geen zwarte doos. Dat alleen al is een reden voor deze projector. Zo, dat is het voor nu van mij. Ik ben blij met andere ervaringen. Groeten uit Noorwegen uit Hasipapa

      • Hasipapa

        24. April 2018 18 naar: 44

        Hallo. Ik vond een vervanging voor de Youtubeapp. OGYOUTUBE-v4.2. Als u het moet installeren, installeert u ook MicroG-for-OGYT-v2.0. zon Nu mis ik nog steeds een exelenter-browser, veel dank en groeten uit Noorwegen

        • Timo beheerder

          24. April 2018 20 naar: 03

          Hallo Hasipapa, hartelijk dank voor uw recensie. Met de apps kan ik je helaas niet helpen omdat ik volledig ben overgestapt van de MIUI TV van de projector naar een externe mediaspeler (Nvidia Shield). Wat u zou kunnen proberen, is de app "Aptoide TV" installeren. Dit is eigenlijk een combinatie van de app store en de SmartTV-interface. Hiermee kun je eenvoudig apps installeren en uitproberen.

          • Hasipapa

            25. April 2018 17 naar: 24

            Hallo Timo. Bedankt.
            Ik wil een vergelijkende video maken tussen de Philips HDP 1590 en de Xiaomi mi-laser later. Anders kijk ik uit naar het WK.
            Groeten aan iedereen.

  25. Daniel

    7. Mei 2018 15 naar: 34

    Is er iets nieuws met betrekking tot de Europese versie met Android TV? Is het waarschijnlijk dat er een afzonderlijke ROM zal zijn om bestaande apparaten afzonderlijk te laten knipperen?

    • Karim

      4. Juni um 2018 13: 53

      Moin, dat zou mij ook interesseren! Helaas spuugt Goole niets uit ...

      • Timo beheerder

        4. Juni um 2018 21: 20

        Hallo, tot nu toe is er geen nieuwe informatie.

        • Nikolaos Vasiliadis

          5. Juni um 2018 11: 48

          jammer

  26. Daniel

    10. Juni um 2018 23: 19

    Heeft de projector hardwareknoppen of heb ik altijd de afstandsbediening nodig? Hoe ziet het eruit als ik het als puur afspeelapparaat wil gebruiken? Beland ik altijd op het MIUTV-oppervlak, of onthoudt het de laatste bron en speel ik het af wanneer het wordt ingeschakeld?

  27. Daniel

    20. Juni um 2018 22: 21

    Wel, dan beantwoord ik gewoon mijn vragen.

    De projector heeft geen hardwareknoppen. Maar: Apple TB via ARC HDMI aangesloten en je hebt de originele afstandsbediening niet meer nodig. Apple aan = beamer aan, Apple TV uitgeschakeld, beamer gaat uit. Hammer.

    Alleen om de invoer die u nodig hebt te veranderen, dan de afstandsbediening.

    • Nikolaos Vasiliadis

      21. Juni um 2018 14: 50

      geweldig, bedankt!
      Kunt u het aanbevelen als vervanging van uw tv? Vooral vanwege de ventilator ...

      • Mr. Lehmann

        29. Juni um 2018 21: 45

        De fans zijn absoluut te hard. Het is echter een vrij aangename rush. Verstoort alleen in stille scènes.
        Ik zit over 3m weg van de projector.

  28. Totti

    5. Juli um 2018 10: 21

    Hoi,

    Waar komt je info vandaan met de internationale versie en Android TV? Op de globale pagina wordt het apparaat helemaal niet vermeld en behalve hier kan ik geen informatie vinden dat er een internationale versie zou moeten zijn.

  29. Tayfun

    6. Juli um 2018 10: 38

    Hallo Timo,

    link naar de Weman One Pro werkt niet .. Kun je alsjeblieft een kijkje nemen?

    • Timo beheerder

      6. Juli um 2018 10: 57

      Hallo Tayfun, bedankt voor de hint. Is opgelost.

    • Hasipapa

      7. Juli um 2018 15: 37

      Hallo allemaal.
      Volgens de laatste informatie heeft Xiaomi een nieuwe projector van 7000 lumen gelanceerd.
      Op dit moment zou het alleen in het zwart beschikbaar moeten zijn. Maar weet het niet zeker. De aansluitingen zijn hetzelfde en de beeldinstellingen zijn hetzelfde. Het wordt "slechts" lichter. Zeker merkbaar in het daggebied.
      Nou, veel plezier.
      Trouwens. Ik heb het 5000-model nu bijna twee maanden gezien en sport is gewoon geweldig. Qua grootte is het kwaliteitsverschil tussen particuliere televisie (banding) via HD-West (vlekken op grote gezichten) naar ARTE of Sevus-HD enorm. Op de Duitse televisie zijn de verschillen tussen goedkope producties van ARD en ZDF en films uit Amerika al even verschillend. Maar spelen (ik met PS4) is een genot. Trouwens. Het is een laserprojector. Als het scherm bij een normale projector beweegt, zijn gebieden wazig, bij een laserprojector verandert alleen het perspectief. De foto's zijn altijd scherp. Ik hoop dus een beetje geholpen te hebben met het besluitvormingsproces. de volgende antwoorden voor twee weken.
      Bei en Hadde

      • Timo beheerder

        7. Juli um 2018 16: 50

        Hallo Hasipapa, het "nieuwe" model is de Xiaomi Wemax One. Wemax is ook de fabrikant van de eigenlijke Xiaomi-projector. Daarom hetzelfde ontwerp. De Wemax One gebruikt identieke hardware. Dit haalt natuurlijk geen 7000 lumen. De lichtstroom die op het scherm arriveert is slechts iets hoger dan die van de Xiaomi-projector. Volgens Chinese technologiewebsites komt dit omdat de Wemax One dezelfde laserdiodes van hogere kwaliteit gebruikt.

        • gmc083

          26. Augustus 2018 20 naar: 28

          Hier is DE OPLOSSING VOOR DE 3D VERTEGENWOORDIGING VAN DE BEAMER, want de vraag is al meerdere keren voorbij gekomen, heeft mij ook lang bezig gehouden en Timo heeft helaas niet voldoende gedetailleerd geantwoord. Nadat de 3D-film is gestart en al van de projector op het scherm is gegooid, moet u op de afstandsbediening op de knop "Menu" drukken. Dit is de knop helemaal rechts met de drie lijnen boven elkaar. Over de huidige film wordt dan een keuzemenu weergegeven. Daar selecteer je de weergaveparameters en kun je vervolgens onder andere de 3D-modus selecteren (SBS-H/TAB/FP). De 3D-functie is standaard uitgeschakeld. Maak nu de juiste keuze en geniet van de film in 3D (de bril moet natuurlijk vooraf geactiveerd zijn)!

  30. Hellmann

    14. September 2018 08 naar: 38

    Hi,

    Ik vind niet echt informatie over de maten. Omdat ik beperkt ben tot 76 "zou ik graag willen weten of je het zo dicht bij de muur krijgt! Is er al ervaring?

    groeten

    • Nikolaos Vasiliadis

      22. September 2018 21 naar: 26

      De projector kan, zoals ik het begrijp, minimum 80 inches projecteren.
      Italië is al een internationale Android-interface aan het kopen, ik overweeg om daar te bestellen. Heb je het al gekocht?

    • Timo beheerder

      24. September 2018 18 naar: 20

      Hallo Hellmann, het werkt. Als ik de projector dicht bij het scherm plaats, krijg ik een diagonaal van ongeveer 60 ″.

  31. Nikolaos Vasiliadis

    22. September 2018 20 naar: 40

    Hi Timo,

    Je schrijft dat voor een 100 inch scherm de hoogte 35 is.
    Hoe wordt de gemeten afstand, de bovenrand van de projector of de onderrand of het dressoir gemeten?
    Bij voorbaat dank

    • Timo beheerder

      24. September 2018 18 naar: 22

      Hey Nikolas, de hoogte wordt direct vanaf de standaard gemeten.

      • Nikolaos

        24. September 2018 19 naar: 10

        Hé Timo, bedankt!
        Kunt u mij vertellen of de ventilator te horen is in de normale woonkamer bij het kijken naar films? Ik maak me zorgen of het op de lange termijn te luid en vervelend is als we de tv moeten vervangen door de projector.

        • Timo beheerder

          24. September 2018 20 naar: 13

          Je hoort de ventilator. Maar dat geldt voor de meeste projectoren. Afhankelijk van de temperatuur draait hij op verschillende snelheden of luid/stil. Je kunt er echt aan wennen. Persoonlijk merk ik het alleen in bijzonder rustige filmscènes.

  32. Niko

    29. September 2018 18 naar: 37

    Hi Timo,
    heeft de beamer verschillende eco / lichtmodi? Met de LG Allegro 3 zijn bijvoorbeeld lichtmodi beschikbaar om energie te besparen. Het positieve neveneffect is dat de ventilator ook veel stiller is met 26 dB. Heeft de Xiaomi zo'n functie om de fan helaas te krijgen? Bij voorbaat dank.
    PS: Jammer dat je de projector niet live ergens kunt testen, wat een aankoopbeslissing gemakkelijker zou maken

    • Timo beheerder

      30. September 2018 15 naar: 39

      Hallo Niko, zoiets als een ECO-modus, dat is er niet. mogelijk Maar het is mogelijk om de fans later te vervangen. In sommige fora was er een discussie over het onderwerp.

      • Niko

        30. September 2018 16 naar: 17

        Hallo Timo, bedankt voor het snelle antwoord

  33. Karim

    19. November 2018 22 naar: 44

    Hi,

    zijn er interessante kortingsbonnen beschikbaar?

  34. Jerry

    3. Februari 2019 13 naar: 19

    Hallo Timo ...

    Mijn projector gaat altijd een tijdje door, altijd na ongeveer 5-10min automatisch?
    Heb je een idee waarom het kan zijn of waar ik dat kan veranderen?

    • Adele

      31. Mei 2019 23 naar: 02

      Ik zou ook graag willen weten dat hetzelfde probleem is

      • Oli

        29. December 2021 08 naar: 14

        ... het probleem doet zich nu bij mij voor (eind 2021). Voor het uitschakelen wordt kort een veld met Chinese karakters weergegeven. Het apparaat kan dan direct weer worden ingeschakeld en loopt dan door zonder verdere uitschakelingen.
        Idee?

        • Timo beheerder

          29. December 2021 10 naar: 51

          Hallo Oli, heb je per ongeluk de projector geroot of ProjectTivy Tools geïnstalleerd?

  35. MXH

    24. Maart 2019 00 naar: 42

    Hallo, zou ik de beamer buiten onder mijn carport willen opstellen met een draagbaar scherm, de projector is hiervoor bedoeld of moet je het doen zonder een kurzdistanzbeamer?

  36. Adele

    31. Mei 2019 23 naar: 07

    Geen 3D na software-updateversie 2.0.297.7.
    De projector is bijgewerkt naar deze versie, omdat het menu-item 3D verdwenen is
    Heeft iemand enig idee waar het menu nu te vinden is?

    Adele

  37. Alex

    24. September 2019 17 naar: 05

    Bedankt voor het informatieve artikel. Ik ben me momenteel aan het oriënteren. Ik nam het volgende mee:
    Mjjgyy01fm Eerste model Chinees met MIUI
    MJJGYY02FM Eerste Europese model met Android 8
    MJJGTYDS01FM Tweede model 4K maar nogmaals MIUI? Of zijn er hier ook 2-varianten?
    Bedankt voor de hulp

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

overzicht
fabrikant

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi-laserprojector

Spezifikationen

 Algemeen 
Type: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Lichtbrontechnologie: ALPD 3.0
Helderheid: 5000-lumen
Helderheidsuniformiteit JBMA> 80%
Kleurruimte: NTSC 80% ~ 85%
Middencontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Formaat: 16: 9 (4: 3)
Projectie grootte: ~ 150 "
Projectieverhouding: 0.233: 1
Contrastverhouding: 3000: 1

 verbindingen 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
1x 3.5mm-aansluiting (audio-uitgang)
1x AV
1x USB Type-A 2.0-aansluiting
1x USB Type-A 3.0-aansluiting
1x S / PDIF
1x RJ45

 Overige onderwerpen 
Luidspreker: 2x Volledig bereik - 2x tweeter
Audio: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
3D ondersteuning: Ja

Levensduur van de lamp:> 25.000 uur
Stroomverbruik: 250W / 0.5W (standby)
Grootte: 410 × 291 × 88 mm
Gewicht: 7 kg

Meer van Xiaomi
Productafbeelding Xiaomi Smart Standing Fan

Reviews

Met de Xiaomi Mi Smart Fan voegt een andere huishoudelijke gadget zich bij het enorme assortiment van elektronicagigant Xiaomi. Of de slimme voetstukventilator echt zo gaaf is ...

reclame

Bang goede grote verkoop

GOGOBeste juni-banner