Verbind je met ons

Hé, wat zoek je?

NO.1 D5 Test voorzijde

NO.1 D5 Smartwatch-test

Bijgewerkt door Timo Altmeyer op 8 december 2021

Met de NO.1 D5 heeft de Chinese fabrikant NO.1 weer een smartwatch op de zeer competitieve draagbare markt gebracht. De NO.1 D5 onderscheidt zich echter niet alleen qua prijs van de NO.1 "D-serie", hij belooft ook meer functies.

8.8
Onze beoordeling
Technische gegevens
overzicht
fabrikant

NO.1

Modell

NO.1 D5 Smartwatch

Spezifikationen

SoC: MTK6572
Bluetooth: Bluetooth 4.0
RAM: 512MB
ROM: 4GB
Beschermingsklasse: IP65

Bluetooth-oproep: kiezen, telefoonboek
Berichten: berichten ophalen
Health tracker: hartslagmeter, stappenteller
Afstandsbediening: Afstandsbediening muziek, Afstandsbediening camera
Meldingen: Ja
Andere: alarm, weersvoorspelling, WIFI, GPS, barometer

Display: IPS
Schermresolutie: 360 x 360 px
Schermgrootte: 1.3 inch

Batterij: 450mAh
Materiaal behuizing: aluminium
Materiaal armband: leer

Compatibiliteit: Android 4.3 / iOS 7.0
Kleuren: zwart, zilver

Grootte 4.6 x 4.6 x 1.3 cm
Gewicht: 0.060 kg

Inhoud

1 x NO.1 D5 Smartwatch
1 x magnetisch laadstation
1 x USB-kabel
1 x Gebruiksaanwijzing

NO.1 D5 Smart Watch - Unboxing

Eerste indruk

Update september 2017

Ondertussen is er een ander model van de NO.1 D5 verschenen. De zogenaamde NO.1 D5 Pro is gebaseerd op het ontwerp van de NO.1 D5 of D5 Plus, maar biedt meer geheugen. Net als het Plus-model gebruikt de NO.1 D5 Pro een MediaTek MTK6580 als processor. Qua geheugen heeft de NO.1 D5 Pro 1GB RAM en een volledige 16GB flash-geheugen. Android 5.1 wordt gebruikt als besturingssysteem.

Actualisering van november 2016

De smartwatch-fabrikant NO.1 heeft een upgrade uitgebracht voor de NO.1 D5. Het upgrademodel heet "NO.1 D5+" en verschilt vooral qua hardware-apparatuur. De NO.1 D5+ (Plus) gebruikt een MediaTek MTK6580 als processor. Dit is een quad-coreprocessor met een kloksnelheid tot 1.3 GHz. Ook is de geheugenconfiguratie verdubbeld, waardoor het hoofdgeheugen is vergroot naar 1GB en het interne geheugen naar 8GB. Echte Android 5.1 wordt nog steeds gebruikt als besturingssysteem.

Zoals het een horloge betaamt, werd de NO.1 D5 ook in een eenvoudige horlogekist geleverd. Naast de smartwatch waren een magnetisch laadstation, een micro USB-laad- of datakabel en een tas met twee klokschroeven en een kleine schroevendraaier inbegrepen. Een handleiding was niet opgenomen in deze vroege proefversie.

Uitgepakt viel me meteen de hoogwaardige metalen behuizing van de NO.1 D5 op. Deze is goed gemaakt en heeft geen productiefouten. De aan / uit-knop aan de zijkant van de behuizing is ook van metaal, is strak en heeft ook een goed drukpunt. Onbedoelde activering is nauwelijks mogelijk. Ik merkte ook geen geritsel bij het snel bewegen.

De polsband van de smartwatch is gemaakt van synthetisch leer. Helaas voldoet de armband niet helemaal aan mijn smaak. Hier had ik liever een hoogwaardige siliconen armband gehad. Het verwisselen van de armband is hier ook problematisch. Zoals u kunt raden, lopen de antennes van het horloge in de armband. De smartwatch heeft een eigen simkaartsleuf, een gps en een wlan-module. Om de simkaartsleuf te bereiken, moet de metalen achterkant worden losgeschroefd en op vier punten worden opgetild. Volgens de fabrikant is het horloge gecertificeerd volgens beschermingsklasse IP65. Dienovereenkomstig is het horloge stofdicht en beschermd tegen waterstralen. Het is echter beter om geen water op het horloge te krijgen, omdat er slechts een heel dunne plastic afdichting in zit.

Display

Het smartwatch-display is een 1.3 inch IPS-display met een resolutie van 360×360 pixels. Dit display is dan ook helemaal rond en heeft niet die lelijke balk aan de onderkant van het display. De pixeldichtheid is ongeveer 277 PPI. Het display is ongeveer vergelijkbaar met dat van een 5-inch HD-smartphone. Individuele pixels zijn alleen te zien als je heel goed kijkt.

De helderheid van het beeldscherm zou ik gemiddeld noemen. In direct zonlicht kon ik de smartwatch nog niet testen. Hoewel de NO.1 D5 geen OLED-scherm heeft, is de contrastverhouding goed. De kleuren zijn ook sterk en natuurlijk. Ik was ook niet teleurgesteld over de stabiliteit van de kijkhoek.

De nauwkeurigheid van het kleine touchscreen is goed. Inputs kunnen zonder fouten op het echt erg kleine toetsenbord worden overgedragen met een beetje oefening. Het capacitieve touchscreen is echter niet multi-touch-geschikt.

Interessant is ook dat het display van de smartwatch een anti-vingerafdrukcoating heeft. Deze coating werkt best goed, wat betekent dat ik de smartwatch een aantal dagen heb kunnen gebruiken zonder zelfs maar het display schoon te maken.

Leistung

De NO.1 D5 heeft een Mediatek MT6572 dual-core processor met een kloksnelheid van één GHz. Als GPU wordt een Mali-400 MP gebruikt. Daarnaast heeft de smartwatch 512 MB RAM en 4 GB intern geheugen. Het interne geheugen is helaas niet uitbreidbaar. De smartwatch heeft de Google Play Store al vooraf geïnstalleerd, daarom heb ik de kans om Geekbench 3 en AnTuTu te installeren niet gemist.

Tijdens normale werking loopt de klok behoorlijk soepel. Sommige stickers met een snelle veegbeweging door de gebruikersinterface kunnen voorkomen, maar behoren tot de zeldzaamheid. Apps kunnen met een kleine vertraging worden geopend, maar ook tijdig.

gebruikersomgeving

In tegenstelling tot de wearables van bekende fabrikanten, heeft de NO.1 D5 geen Android Wear, maar een volledige Android 4.4.2 ("Watch OS 2.0"). De launcher is volledig aangepast aan de ronde en kleine display. De implementatie is NO.1 behoorlijk goed gedaan. Alle systeem-apps zijn aangepast en correct weergegeven.

Zoals al aangegeven heeft het horloge ook de Google Play Store voorgeïnstalleerd, waardoor eventuele apps gedownload kunnen worden. Deze apps zijn uiteraard niet aangepast, maar worden meestal ook bedienbaar weergegeven. Ik moet echter zeggen dat ik ook apps heb geïnstalleerd die ik niet kon bedienen met de D5. In deze apps werd bijvoorbeeld een noodzakelijk invoergebied niet weergegeven omdat het gewoon buiten het schermgebied werd weergegeven.

De smartwatch wordt bediend door veegbewegingen. Apps kunnen van boven tot onder worden gesloten door een veegbeweging. De aan de zijkant gemonteerde knop dient alleen als inschakeling of. Uit-knop.

 

Functies

 Wijzerplaten: Er zijn in totaal 39 wijzerplaten voorgeïnstalleerd. Deze zijn volledig geanimeerd en variëren van analoog tot digitaal. Elke wijzerplaat heeft een ander uiterlijk en is gebaseerd op verschillende toepassingsgebieden. Zo zijn er wijzerplaten die de tijd van de dag, de laatst gemeten hartslag en het huidige aantal stappen weergeven. Andere wijzerplaten hebben een batterij-indicator of een weerindicator. Met deze enorme variëteit zou echt voor iedereen de juiste wijzerplaat moeten zijn. Er is ook een NO.1 eigen winkel waar je gratis extra wijzerplaten (momenteel 3) kunt downloaden. Via omwegen kon ik ook mijn eigen wijzerplaten installeren. Hiervoor staat er een in de Playstore appdie fungeert als een widget en precies de wijzerplaten in de app weergeeft. Hier is een overzicht van de wijzerplaten:

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

 Hartslagmeter en stappenteller: De hartslag wordt gemeten via een groene led op de achterkant van de smartwatch. Vergeleken met de hartslagmeter van de NO.1 D3 zijn de resultaten bijna identiek. Aangezien ik naast de twee NO.1-apparaten geen ander apparaat met een hartslagsensor heb, kan ik niet precies bepalen hoe de D5 precies werkt. In ieder geval herkende de smartwatch mijn hartslag in rust redelijk goed. Ik heb de stappenteller vergeleken met mijn Xiaomi Mi Band. Staplengte en -hoogte kunnen worden ingesteld in de fitness-app. Stappen worden ook gedurende de dag opgenomen en u kunt uw eigen opname-interval instellen. In een overzicht zie je het totaal aantal stappen dat gedurende de dag is gezet en de verbrande calorieën. Het totaal aantal stappen wijkt na een dag iets naar beneden af ​​in directe vergelijking met de Mi Band. Welk apparaat nauwkeuriger meet is natuurlijk de vraag. Zelfs bij de NO.1 D5 zijn er kleine foutieve metingen, bijvoorbeeld bij het autorijden. Over het algemeen zou ik de waarde van de NO.1 D5-stappenteller als nauwkeuriger omschrijven.

 Weer-app en barometer: De weer-app en barometer werken alleen met een actieve internetverbinding en waarschijnlijk ook een GPS-signaal. Ik was tenminste zelden in staat om de weergegevens in de afgesloten ruimte op te vragen.

 Extra functies: Telefonie (contactboek, nummerkiezen en berichtenbeheer) | Alarmfunctie | Internetbrowser | Kalender | Bestandsbeheer | Muziekspeler | Audiorecorder | Spraaksgewijs zoeken

Telefonie, WLAN, Bluetooth

Een telefoongesprek klinkt ongebruikelijk, maar is mogelijk met de NO.1 D5. Ik heb de functie slechts één keer en alleen voor deze test gebruikt. De stemkwaliteit was goed. Boven de luidspreker kon de beller goed begrepen worden. Dankzij de ingebouwde microfoon kon de beller me goed begrijpen. Tenminste toen ik de smartwatch in spraak hield.

Wat betreft de wifi van de Smartwatch ben ik nogal verdeeld. Het is echt een groot voordeel dat het horloge wifi-enabled is. U kunt echter niet handmatig een SSID invoeren bij het instellen van het WLAN. Dit betekent dat verborgen SSID's genadeloos worden genegeerd. De verbinding met het WLAN wordt ook verbroken zodra het display wordt uitgeschakeld. Nogmaals, ik kon geen instelling vinden die verbroken verbinding zou voorkomen.

De geïnstalleerde app "Watch Helper" wordt gebruikt voor de Bluetooth-verbinding met de smartphone. Hierdoor kunnen met de D5 smartphonegesprekken worden aangenomen. De app heeft ook een notificatiefunctie. Helaas was het voor mij niet mogelijk om met deze app WhatsApp-meldingen van mijn smartphone naar de NO.1 D5 over te zetten. Alleen een alternatieve app uit de PlayStore maakte het mogelijk om notificaties te ontvangen.

GPS

Een GPS-fix vindt de klok al na 5 seconden. De navigatie door de aangepaste Google Maps werkt ook erg goed. Helaas voert de GPS-functie de batterij snel leeg.

NO.1 D5 Test Google Maps

accumulator

De capaciteit van de batterij is 450mAh. Bij normaal gebruik en het geactiveerde "Conspire Screen" (automatische activering van het display) kon ik de dag met slechts één lading doorkomen. Uiteraard werd er een simkaart geplaatst en werden alle functies geactiveerd. Als extra functie is er ook een energiebesparende modus, die alle draadloze verbindingen onderbreekt. Het horloge wordt opgeladen met een 4-pins magnetisch laadstation. Een volledig laadproces duurt iets minder dan een uur.

NO.1 D5 Test voorzijde

NO.1 D5 Smartwatch

8.8
waardering
positief

Scherp display met sterke kleuren
Goed vakmanschap
Android 4.4.2 met Google Play
WiFi en GPS
Redelijk nauwkeurige stappenteller en hartslagmeter

negatief

WLAN kan niet handmatig worden ingevoerd
Watch-Helper-app kan worden verbeterd

Conclusie

De NO.1 D5 verslaat zijn eigen weg in vergelijking met de gebruikelijke Android Wear-smartwatches en kan volledig zonder smartphone worden gebruikt. Het vakmanschap is altijd goed, maar het ontwerp van de armband is eerder een kwestie van smaak.

De D5 overtuigt vooral door het scherpe display en het grote aantal watchfaces. Het besturingssysteem "Watch OS 2.0" was goed aangepast aan het ronde display en de geïntegreerde apps kunnen eenvoudig worden bediend. De uitvoering is altijd goed, behalve voor kleine stotteren met snelle menunavigatie.

Wat me stoort aan het horloge is dat er geen Wi-Fi handmatig kan worden ingevoerd. Ook is de geïntegreerde app die de smartwatch met de smartphone verbindt nog steeds een beetje gebrekkig. Werkalternatieven zijn beschikbaar in de Google Play Store.

Timo Altmeyer-avatar
auteur

Met technische kennis en veel enthousiasme voorziet hij de lezers van het laatste nieuws en recensies uit alle hoeken van de technologiewereld.

40 reacties

40 reacties

  1. Uwe

    6. Februari 2016 09 naar: 57

    Ik heb ook een D5, kunt u mij het alternatief geven om verbinding te maken met de smartphone. Omdat ik geen oproepen naar de smartwatch kan aannemen. Bovendien trekt de app de batterij heel snel naar beneden.

    • Timo beheerder

      7. Februari 2016 10 naar: 38

      Hallo Uwe, de app heet "SWApp Link", beschikbaar in de Google Play Store.

      • Uwe

        8. Februari 2016 09 naar: 35

        Hallo Timo, bedankt voor je antwoord. Ik heb de app SWApp Link geïnstalleerd. Alles ging goed, nu moet alleen het batterijverbruik in de gaten houden, omdat mijn klok na korte tijd leeg was. Ik hoop dat dat alleen kwam door de eerste syncr. Anders is de app geweldig. Heeft u een oplossing vanwege de data- en wifi-verbindingen. Deze gaan altijd uit onmiddellijk na standby van de klok.

        • Timo beheerder

          8. Februari 2016 12 naar: 41

          Het probleem met de data- of WLAN-verbinding, ik ken de K8 3G, die vergelijkbaar is met de NO.1 D5. Daar werd een extra optie toegevoegd in een update, waar je kon kiezen of de dataverbinding in stand-by werd onderbroken of niet. Helaas moet je ook hopen op zo'n update van de D5. Ik zal de fabrikant binnenkort vragen of er een update is gepland in dit verband.

          Anders kan ik u deze twee threads op XDA aanbevelen:
          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/smart-watch-android-watch-to-look-1-d5-t3270656

          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/clockskin-extracted-1-d5-firmware-t3295297

          De NO.1 D5 is erg populair in de XDA-gemeenschap. Daarom zijn de eerste aangepaste wijzerplaten gemaakt en kun je zelfs hopen op aangepaste ROM's.

          • Schnurzpiepe

            12. Februari 2016 17 naar: 08

            Hallo, ik ben sinds gisteren ook in het bezit van een No.1D5, maar mijn enthousiasme is beperkt. De BT-verbinding met de smartphone (Note 4) werkt heel vreemd. Zoek naar BT-verbinding en maak verbinding. Als ik naar de smartphone ga en op de verbinding tik (W812A), wordt een bericht weergegeven: "Kan geen Bluetooth-tethering gebruiken bij verbinding via een WLAN-netwerk".
            Oh, ik sta niet in de AppStore (eeuwig lange belasting) via wifi.
            De volgende "kijkhelper" met een QR-scanner naar de mobiele telefoon, dan niet verder, kan gewoon niet op de website komen.
            Als ik de tijd instel en het vakje "Tijd van netwerk ophalen" aanvink, gaat de klok een uur terug.
            Nu de app SWApp Link geïnstalleerd maar geen verbinding met de klok.
            Play Store, browser, weer werkt.
            Kun je me verder helpen, ach Simkaart die ik niet op de klok heb, zie ik niet als nodig.

          • Timo beheerder

            12. Februari 2016 19 naar: 52

            Hallo Schnurzpiepe, in het XDA-forum werd al besproken dat de downloadlink voor de "Watch Helper" niet correct werkt. Eén lid was zo vriendelijk om de APK te uploaden. Hier de link: https://drive.google.com/file/d/0BzaM61zQn00LbDJtNGtIMEtHRHc/view

            Na het instellen van de Bluetooth-verbinding hoeft u geen andere instellingen te maken in de Bluetooth-instellingen van de smartphone. U voert verdere instellingen uit via de respectieve Sync-app (Watch Helper / SWApp).

            Er zijn slechts drie andere apps in de "AppStore" (fabrikant AppStore). Apps komen voornamelijk uit de “Google PlayStore”, die ook voorgeïnstalleerd was op het horloge.

            De verkeerde tijd klinkt als een probleem met de tijdzone. Voor mij werkt het ophalen van de tijdzone van het netwerk vlekkeloos. U kunt de tijdzone ook handmatig instellen.

          • Schnurzpiepe

            13. Februari 2016 09 naar: 19

            Hallo Tim

            Allereerst hartelijk dank voor het zo snel beantwoorden van mijn vraag / problemen.
            Kijk hoe Helper van de internetsite is geladen, de verbinding met de klok is nu gelegd. Anders ben ik nog steeds dubbelzinnig in termen van de klok, ik hoop alleen op een update van de fabrikant of een Custom Rom van de fanbase.
            Ik bezit nog steeds een NO.1 S3, waarmee ik eigenlijk gelukkiger was, ook al is het eenvoudiger in het systeem.

  2. Jo Ommer

    28. Februari 2016 19 naar: 02

    Hi Timo,
    is het mogelijk om de amrband te veranderen?
    MfG Jo

    • Timo beheerder

      28. Februari 2016 19 naar: 05

      Hallo Jo
      Binnen de armband lopen de antennes voor het WLAN, GPS en mobiel netwerk. Een armbandwisseling wordt daarom niet aanbevolen.

  3. Chopper60

    5. April 2016 14 naar: 51

    Mijn No1D5 start niet meer op. blijft na de start op de eerste foto en piept een paar keer.
    Heb de spanning al weggenomen door de stekker volledig uit te trekken. Zonder succes.
    Ook de reset door op 5 sec. Te drukken. Van de knop bracht geen verbetering.

    • Timo beheerder

      5. April 2016 15 naar: 01

      Hallo Chopper60, dat klinkt als een baksteen van de firmware. Ik had zelf een paar maanden geleden mijn D5 gebreid en kon het opslaan met een Flashtool inclusief het ROM van de fabrikant. Indien nodig, stuur ik je de link naar de bestanden via e-mail.

      • Chopper60

        5. April 2016 15 naar: 58

        wat betekent de "baksteen" en hoe kun je firmware installeren als het horloge niet meer start?
        Is een Rome geen vaste hardware-component?
        Sorry maar ik ken mezelf niet met het flitsende ????

        • Timo beheerder

          5. April 2016 20 naar: 32

          In het geval van een software-brick was de geïnstalleerde firmware beschadigd, waardoor het apparaat niet meer opstart. Software-stenen zijn voor 99% te repareren. Firmware wordt ook vaak ROM genoemd. Hier volgen instructies voor het "unbricken" van een softwareblok. https://www.techreviewer.de/no-1-d5-unbrick-firmware-flashen/

          • Chopper60

            11. April 2016 14 naar: 50

            Bedankt voor de hulp, ik heb de klok terug omdat er nog steeds garantie op is. ze sturen me een nieuwe (ik hoop dat ????)

  4. Mirek

    5. April 2016 18 naar: 10

    Ik sta op de klok geen wisselrekening geïnstalleerd ???? Hoe doe je dat bijvoorbeeld met de contacten?

  5. Mirek

    6. April 2016 11 naar: 47

    Ok, ik heb contacten gesynchroniseerd via Google, maar het is niet optimaal. Weet iemand van u een oplossing met Exchange? En nog iets: heeft iemand op het web al een extra laadstation gevonden om de klok te kopen?

  6. Läufer

    8. April 2016 18 naar: 22

    Hallo,
    Ik ben net de No1 D5 geweest en wilde hem gebruiken als hartslagmeter.
    Helaas vindt S-Health de hartslagmeter van het horloge niet!
    Is er een oplossing of heb ik een borstriem nodig?

    • Mirek

      10. April 2016 17 naar: 11

      Maak een lijst van de app en begin niet funzt? Voor mij gaat het zonder problemen en natuurlijk zonder borstriem, dus als de klok op de hand ligt.

    • Silas

      10. Mei 2016 13 naar: 51

      Kun je met het horloge naar muziek luisteren via Spotify of PlayMusic zonder verbonden te zijn met de smartphone? Dat betekent offline muziek opslaan en deze vervolgens aansluiten op een Bt-hoofdtelefoon en naar muziek luisteren tijdens het sporten ...

      • Timo beheerder

        10. Mei 2016 18 naar: 48

        Hallo Silas, ik heb Spotify zelf op mijn horloge geïnstalleerd en het kan op een smartphone worden gebruikt. Er kan ook een BT-koptelefoon worden aangesloten.

  7. Tobias Gleich

    18. Mei 2016 16 naar: 37

    Hallo,

    Ik kocht ook de klok. Alles werkte goed. Eén vraag: er is de functie Gebruik Bluetooth voor internettoegang, maar hier kun je de haak niet instellen. Het apparaat is gekoppeld met mijn telefoon. is hier een oplossing voor?

    • ....

      26. November 2016 12 naar: 08

      Je moet Bluetooth-tethering eerst op je mobiele telefoon activeren, dan werkt het.

  8. Heiko Hübner

    22. Mei 2016 12 naar: 05

    Hallo,
    Is het mogelijk om de armband in te ruilen met de D5, bijvoorbeeld tegen een metalen armband?
    LG
    Heiko

    • Timo beheerder

      22. Mei 2016 12 naar: 37

      Hallo Heiko,
      Binnen de armband lopen de antennes voor het WLAN, GPS en mobiel netwerk. Een armbandwisseling wordt daarom niet aanbevolen.

  9. Harald Klinger

    25. Mei 2016 11 naar: 18

    Wist tot vandaag niet dat er "verborgen SSID's" zijn. Is dat echt een tekortkoming van een smartwatch die – eigenlijk – geen mobiele telefoon is? Hartelijk dank voor de goede recensie en de mooie foto's!

  10. Gela2007

    2. Juni um 2016 14: 48

    Hallo allemaal, heb ook een D5, behalve GPS, ik heb bijna alles geprobeerd en ben heel blij, waar ik wanhopig de klok met Win7 wil verbinden, hij zal geen stuurprogramma vinden. Nog steeds niet gevonden in de klok in de ontwikkelaar opties, het debuggen ingeschakeld, misschien heeft men een idee

  11. Harald Klinger

    13. Augustus 2016 11 naar: 36

    Geweldig horloge. Ik gebruik dit horloge al 3 maanden en tot nu toe geen "kater" geen klacht en het ontwerp is gewoon geweldig. Een Chinees product waarvan ik overtuigd ben (en dat zijn er tot nu toe relatief weinig). Navigatie (GPS) werkt niet goed, maar kun je het op een horloge zetten?

  12. Alexander

    15. December 2016 21 naar: 38

    Helaas was ik niet in staat om deze app te gebruiken om WhatsApp-meldingen van de smartphone over te brengen naar de NO.1 D5. Alleen een alternatieve app uit de PlayStore maakte de ontvangst van meldingen mogelijk.

    Ik zoek en zoek en zoek…. Welke app heb je gebruikt?

    • Timo beheerder

      16. December 2016 11 naar: 18

      De app "Watch Helper", die kan worden gedownload met behulp van de QR-code die is opgeslagen in de NO.1 D5, werkt erg goed voor mij.

      • Alexander

        16. December 2016 12 naar: 01

        Maar dan kun je de WhatsApp-berichten niet rechtstreeks beantwoorden? Krijg je gewoon een PushUp, dat zelfs een bericht is aangekomen?
        Voor zover ik was helaas al :). Maar ik zou graag het nieuws direct op de klok willen lezen.

        • Timo beheerder

          16. December 2016 12 naar: 58

          Als alternatief is er de app "MediaTek SmartDevice" in de Google PlayStore. Ik kon er toen in ieder geval WhatsApp-berichten mee lezen, maar niet beantwoorden.

          • Alexander

            16. December 2016 21 naar: 16

            En wat moet er op de klok worden geïnstalleerd voor een app? Excuseer de vele vragen. Maar dat interesseert me erg veel :).

          • Timo beheerder

            18. December 2016 11 naar: 15

            Het is niet nodig om een ​​app op het horloge te hebben geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen, is Bluetooth op de D5 inschakelen, Bluetooth zichtbaar maken en via Bluetooth verbinding maken met uw smartphone met de Smartwatch.

          • sck

            8. Januari 2017 18 naar: 59

            Heeft de D5 een slaapfase-wekker?

          • Timo beheerder

            8. Januari 2017 19 naar: 19

            Nee, er is geen dergelijke functie op dit horloge. Het zou ook nogal ongemakkelijk zijn om met de D5 te slapen.

  13. Jozef

    24. Februari 2017 20 naar: 47

    Ik heb de d5 + en hij werkt prima - behalve voor GPS-ontvangst. Enkele (goede) apks geprobeerd - geen GPS-fix !! Is er een truc, hint of zoiets?

  14. Thomas

    20. Juli um 2017 16: 20

    Ik heb het volgende probleem met de D5 +: ik kan geen apps installeren in de Appstore omdat mij herhaaldelijk wordt gevraagd om de betalingsinformatie in te voeren (Shh ... Android!) En je kunt geen knoppen krijgen die je weg kunt klikken en je krijgt er geen Knop). Wat kun je daar doen?

    • Timo beheerder

      20. Juli um 2017 16: 36

      Hallo, met mijn NO.1 D5 werden de knoppen niet volledig weergegeven, maar was het voldoende om op te klikken. U kunt de betalingsverzoeken invoeren via de Play Store van uw smartphone. Dan zou de pop-up niet meer moeten verschijnen. Wat je ook zou kunnen proberen, zou zijn met een OTG-kabel om een ​​USB-muis aan te sluiten en op de knoppen te klikken.

      • Thomas

        20. Juli um 2017 18: 51

        Bedankt voor het snelle antwoord. Op een gegeven moment slaagde ik erin om het te doen door gewoon wild op elk punt op het scherm te klikken totdat "Accepteren" verscheen (de wetenschappelijke methode).

        Eerste indruk tot dusver zeer positief: goed vakmanschap, de basisfuncties lopen soepel, helder beeldscherm met voldoende zwartwaarde. MAAR de batterij - Oh weia!

  15. stash

    18. November 2017 11 naar: 50

    hoe kun je tracks van de handige speler met de klok veranderen?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

overzicht
fabrikant

NO.1

Modell

NO.1 D5 Smartwatch

Spezifikationen

SoC: MTK6572
Bluetooth: Bluetooth 4.0
RAM: 512MB
ROM: 4GB
Beschermingsklasse: IP65

Bluetooth-oproep: kiezen, telefoonboek
Berichten: berichten ophalen
Health tracker: hartslagmeter, stappenteller
Afstandsbediening: Afstandsbediening muziek, Afstandsbediening camera
Meldingen: Ja
Andere: alarm, weersvoorspelling, WIFI, GPS, barometer

Display: IPS
Schermresolutie: 360 x 360 px
Schermgrootte: 1.3 inch

Batterij: 450mAh
Materiaal behuizing: aluminium
Materiaal armband: leer

Compatibiliteit: Android 4.3 / iOS 7.0
Kleuren: zwart, zilver

Grootte 4.6 x 4.6 x 1.3 cm
Gewicht: 0.060 kg

Inhoud

1 x NO.1 D5 Smartwatch
1 x magnetisch laadstation
1 x USB-kabel
1 x Gebruiksaanwijzing

Meer van NO.1