Verbind je met ons

Hé, wat zoek je?

De grote wedstrijd voor technische recensenten 2020

De grote wedstrijd voor technische recensenten met geweldige prijzen. Je kunt een Amazfit GTS Smartwatch, de gloednieuwe Realme Buds Air en een razendsnelle YOOLOX 10K powerbank winnen. Meer informatie over deelname vind je in het artikel.

Wij van Techreviewer willen u ook graag een beetje vreugde geven met Pasen. Van 12 april tot 26 april (23:59 uur) maak je kans op één van de in totaal 3 prijzen. De hoofdprijs is een Amazfit GTS Smartwtach, de gloednieuwe Realme Buds Air en een krachtige YOLOOX 10K Powerbank. Deelname is gratis.

Update 27. April 2020

 De wedstrijd is gesloten. Veel dank aan de talrijke deelnemers en de fantasierijke commentaren. In totaal zijn 334 loten in de loterijpot geland. De winnaars worden in de komende dagen getrokken en vervolgens wordt er contact opgenomen via de deelnamemogelijkheid die de prijs heeft geactiveerd. Denk eraan om binnen 7 dagen na contact met u contact op te nemen. Anders wordt de prijs verbeurd verklaard en wordt een nieuwe winnaar geloot!

1e prijs: Amazfit GTS Smartwatch

Techreviewer wedstrijdprijs Amazfit GTS SmartwatchWe geven een Amazfit GTS Smartwatch weg als hoofdprijs. De bijzonder sportieve smartwatch biedt niet alleen een chique uitstraling, maar ook een schat aan handige functies. Meer dan 12 sportprogramma's ondersteunen u bij uw conditie. Tegelijkertijd is de smartwatch ook een praktische metgezel in het dagelijks leven. De Amazfit GTS telt de dagelijkse stappen, bewaakt de hartslag en kan notificaties ontvangen. Als u meer wilt weten, is het de moeite waard om de onze te bekijken  Amazfit GTS beoordeling  gooien.

2e prijs: Realme Buds Air

Techreviewer-wedstrijdprijs Realme Buds AirDe tweede prijs is een echte nieuwkomer op de markt. De Realme Buds Air zijn zo nieuw dat zelfs wij de slimme True-Wireless-koptelefoon maar een paar dagen geleden konden uitproberen. U kunt de komende weken lezen hoe de In-Ears presteren in de test. We ontvingen vriendelijk ons ​​testexemplaar van Edwaybuy, die ons ook een ander paar voor deze verloting bezorgde. Veel dank aan Edwaybuy!

Als je meer wilt weten over onze partner  edwaybuy  het is de moeite waard om hun pagina te bekijken. De winkel is hét aanspreekpunt als het gaat om smartphones en accessoires van Realme.

3e prijs: YOOLOX 10K Powerbank

Techreviewer-concurrentieprijs YOOLOX 10kDe YOOLOX 10K Powerbank is de derde prijs in onze competitie, maar de powerbank van de startup in München heeft het allemaal. De powerbank met 10000 mAh batterij laadt niet alleen je smartphone op via USB, maar ook contactloos via de Qi oplaadfunctie. Tegelijkertijd worden de snellaadstandaarden Quick-Charge 3.0 en Power Delivery 3.0 ondersteund. Hierdoor kunnen smartphones razendsnel worden opgeladen van 0 tot 100. Dat hadden we al een tijdje geleden  YOLOOX 10K powerbank in de test . Klik door als je meer wilt weten.

Hoe kan ik deelnemen?

Er zijn in totaal 4 mogelijkheden om deel te nemen. Elke taak die je vervult, levert je een kaartje op voor de laatste loterijpot. Door alle taken te voltooien, kunt u in totaal 4 kavels verzamelen. De volgende taken bestaan:

  1. Bezoek techreviewer.de  Facebook  Pagina en "like" dit. Like dan de Facebook-wedstrijdinzending (Link) en becommentarieer onder dit bericht waarom je wilt winnen. (De wedstrijd wordt niet ondersteund door Facebook en heeft geen verbinding met Facebook.)
  2. Bezoek techreviewer.de  Instagram  Kanaal en abonneer je erop. Zoals de inzending voor de Instagram-wedstrijd (Link) en becommentarieer onder dit bericht waarom je wilt winnen. (De wedstrijd wordt niet ondersteund door Instagram en heeft geen verbinding met Instagram.)
  3. Bezoek techreviewer.com  Twitter  en word een volger. Like en retweet de Twitter-wedstrijdinzending (Link) en geef vervolgens commentaar op waarom u wilt winnen.
  4. Schrijf hier onder  raffle Bericht  een opmerking over waarom je wilt winnen. Voer een geldig e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen in geval van een overwinning. Opmerkingen worden handmatig geactiveerd. Wees niet verbaasd als je opmerking niet meteen verschijnt!

U kunt meer informatie vinden in de  Teilnahmebedingungen .

Timo Altmeyer-avatar
auteur

Timo is de oprichter van techreviewer.de en een echte technologie-expert. Van smartphones tot e-bikes, van homecinema tot smart homes, hij houdt altijd de vinger aan de pols van de laatste trends.

90 reacties

90 reacties

  1. Oliver Meyer

    12. April 2020 14 naar: 55

    Ik wil winnen omdat ik van technologie hou en ik wil nieuw speelgoed

  2. Sabine

    12. April 2020 15 naar: 20

    Ik zou graag willen winnen omdat ik gewoon meer moet en wil bewegen na een hartaanval, en de smartwatch zou perfect zijn om alles beter onder controle te krijgen. ? Ik zou heel blij zijn om te winnen en ik hoop een beetje geluk te hebben. ??? De lente zit al gehurkt in de struiken, ik groet je en wens je, in de beste weersomstandigheden, heel hartelijk: Vrolijk Pasen! ???

  3. Ella

    12. April 2020 15 naar: 27

    huhu
    Allereerst ... Vrolijk Pasen voor jullie allemaal. Zoals bij velen, ziet Pasen er dit jaar voor mij heel anders uit. Ik ben alleen ... geen neefje dit keer op zoek naar eieren tijdens het ontbijt in mijn appartement en geen lunch en koken met mama. Dat is grappig. Maar dat is beter, ik heb ernstige astma en ben daarom een ​​risicopatiënt.
    Maar vanmorgen heb ik een lange wandeling gemaakt om mijn sys en neefjes te zien en heb ik een paasverrassing voor hun deur gezet. Alles heb ik zelf gedaan want ik ben al drie weken niet meer gaan shoppen (dat wordt wel gedaan).
    Ze waren blij en ik was ook blij dat ze blij waren.
    Maar nu ... waarom ik wil winnen ... mhh ... is voor ons allemaal op de een of andere manier een hele stomme tijd, iedereen moet op de een of andere manier vechten ... ik ook. Het zou leuk zijn om een ​​mail te krijgen en als dat iets geweldigs is, zoals de AmazFit of de Air Buds, zou de vreugde twee keer zo groot zijn.
    Koptelefoons zijn altijd goed ... omdat niets voor mij werkt zonder muziek onderweg ...
    En de AmazFit zou heel leuk zijn. Zou mijn eerste smartwatch met tracker zijn. Tot nu toe is mijn geld niet genoeg geweest ...
    Tot nu toe is dat echt het positieve van het hele contactblok ... Ik ga elke dag alleen wandelen, doe bijna elke dag yoga en friemel aan de Switch bij Zumba. Vroeger deed ik alleen van tijd tot tijd alles, maar nu ga ik het doen en dat ga ik ook houden. Dus de Amazfit zou precies goed komen 😉 Geloof dat als je ziet wat je hebt bereikt, het nog meer sport.
    Dus ik houd mijn vingers gekruist dat het zou kunnen werken dat de TechReviewer Easter Bunny achteraf langs me heen huppelt.
    Vrolijk Pasen iedereen.
    Ella

  4. Gerda Drese

    12. April 2020 15 naar: 37

    Als technologiefan zou ik blij zijn met elk geweldig product - GELUKKIGE PASEN!

  5. Sasha Seyer

    12. April 2020 15 naar: 50

    Ik zou graag willen winnen omdat ik open sta voor elke technologie en ik zou natuurlijk ook heel blij zijn.

  6. Jill

    12. April 2020 16 naar: 16

    Ik zou heel blij zijn, want mijn Amazfit BIP heeft de tijd een paar maanden geleden gezegend. Geweldige prijzen die u daar opgeeft. Vrolijk Pasen, blijf gezond!

  7. Robert

    12. April 2020 16 naar: 31

    Ik hou van technologie en ik ben gewoon geïnteresseerd in deze producten 😉

  8. Steffi

    12. April 2020 16 naar: 32

    Bedankt voor de geweldige wedstrijd. Ik wil winnen omdat ik altijd al een smartwatch voor sport heb gewild. LG

  9. Oliver W.

    12. April 2020 16 naar: 40

    Ik zou ook nieuw speelgoed kunnen gebruiken, aangezien ik eergisteren mijn laatste project (tv-box met Librelec) had voltooid. Ondanks alle beperkingen wens ik u een gelukkig en ontspannend Pasen. Geniet van de zonnestralen en de tijd met uw dierbaren.

  10. Sebastiaan Ahrend

    12. April 2020 16 naar: 49

    Gewoon geweldige prijzen. Bedankt voor de wedstrijd.

  11. Claudi

    12. April 2020 17 naar: 31

    De Amazfit GTS Smartwatch zou een geweldige metgezel zijn voor sport, de Realme Buds Air geweldig als ik 's avonds series in bed bekijk of om onderweg naar muziek te luisteren en de YOOLOX 10K Powerbank, zodat ik nooit zonder sap kom te zitten!
    Vrolijk Pasen!

  12. Lars

    12. April 2020 17 naar: 58

    Vrolijk Pasen. Ik zou al deze geweldige prijzen heel goed kunnen gebruiken. Bovenal natuurlijk de smartwatch.

    LG

  13. Catrin

    12. April 2020 20 naar: 16

    Hartelijk dank voor de mooie paasloterij. Ik zou graag willen winnen omdat ik alle drie de onderdelen goed kon gebruiken. Ik vond vooral de smartwatch leuk. Ik heb nu tijd en ga weer sporten en ik kijk natuurlijk uit naar mijn waarden.
    Ik wens je een fijne paasmaandag. Vriendelijke groeten van Catrin

  14. Karin

    12. April 2020 21 naar: 41

    Bedankt voor de geweldige wedstrijd. Ik wil meer bewegen en zou daarom heel graag winnen!

  15. Peter Mukovsky

    12. April 2020 22 naar: 12

    Ik hoop dat ik kan winnen, want ik kom regelmatig bij je langs en lees wat je hebt beloofd! 😀 Ik wilde ook een smartwatch voor mijn verjaardag, maar die heb ik helaas niet gekregen. 🙂 LG

  16. Philip Denk

    12. April 2020 22 naar: 47

    Omdat ik heel blij zou zijn 😀

  17. diana1987

    12. April 2020 23 naar: 54

    voor nog meer plezier tijdens je dagelijkse training

  18. Thomas Bauman

    13. April 2020 05 naar: 23

    Ik wil winnen omdat ik dol ben op nieuwe technologieproducten 🙂

  19. Marcus Hoffman

    13. April 2020 11 naar: 43

    Powerbank is altijd goed omdat ik maar een heel "kleine" heb. De smartwatch zou voor mij interessant zijn om te trainen als fysiotherapeut, omdat hij zeker timer- en polsmeting functies (sport) heeft

  20. Monica Buchman

    13. April 2020 12 naar: 49

    Ik heb een trainingshorloge nodig om te kunnen sporten

  21. Michaela Kreeft

    13. April 2020 13 naar: 36

    Ik wil mijn zoons ermee verrassen

  22. Bernd Hummer

    13. April 2020 13 naar: 37

    Vrolijk Pasen - als je maar tijd hebt om thuis te zijn, zou dat een welkome afwisseling zijn

  23. Simon Lobster

    13. April 2020 13 naar: 38

    Als "arme student" ben je natuurlijk blij met zulke geweldige dingen

  24. Julian Kreeft

    13. April 2020 13 naar: 39

    Geweldige prijzen, ik zou ze allemaal super goed kunnen gebruiken

  25. Steve

    13. April 2020 15 naar: 03

    Geweldige actie. Vrolijk Pasen. Wil mijn beweging met de smartwatch volgen in het dagelijkse werk. Vind het gewoon interessant om zijn prestaties op een speelse manier te verbeteren terwijl hij fit blijft.

  26. Alex S.

    13. April 2020 17 naar: 37

    Ik hou van hardlopen, dus het zou gaaf zijn om de Amazfit GTS Smartwatch te winnen.

  27. Gabriele Guggenbuehler

    13. April 2020 21 naar: 45

    Ik ben totaal verdrietig over de stemming in het land op dit moment ... ik heb dringende afleiding nodig, daarom ...

  28. Yvonne Muller

    14. April 2020 08 naar: 35

    Dit is een geweldige actie van jou. Ik zou graag willen winnen omdat de paashaas me vergeten is?

  29. Christelijke F

    14. April 2020 11 naar: 34

    Ik heb altijd al een Amazfit Smartwatch willen dragen, de andere twee prijzen zijn ook geweldig. Ik ben er!

  30. Toespraak

    14. April 2020 20 naar: 16

    Dan zal ik ook mijn geluk beproeven.

  31. Dani

    14. April 2020 23 naar: 34

    Technologieproducten uitproberen is erg leuk en ik zou het geweldig vinden als ik weer zou kunnen spelen?

  32. christina ik

    15. April 2020 08 naar: 58

    Goedemorgen!

    Ik zou heel blij zijn met de geweldige Amazfit. De perfecte ondersteuning voor mijn reguliere training.

    Beste wensen en fijne woensdag
    christina

  33. Nicole87

    15. April 2020 09 naar: 37

    Ik wil winnen omdat ik verliefd ben op technologie.

  34. André F

    15. April 2020 10 naar: 56

    Ik zou graag een van de prijzen ontvangen voor mijn grote passie: fietsen. Met de smartwatch zou ik mijn vitale functies in beeld hebben en routes kunnen selecteren en evalueren. Met de Buds Air zou ik de juiste soundtrack hebben zonder vervelende kabels en met de powerbank kon ik mijn smartphone onderweg opladen.

    Groeten
    Andre

  35. Jörg

    15. April 2020 11 naar: 47

    Waarom ik? Waarom ik niet! Ik zou alle producten kunnen gebruiken ......

  36. Klaus Schwab

    15. April 2020 11 naar: 48

    Ik wil winnen omdat ik train voor de sportbadge en omdat een fitnesshorloge precies goed zou zijn

  37. Benjamin Kubler

    15. April 2020 12 naar: 41

    Ik wil winnen omdat ik toch een smartwatch zou kopen.

  38. Laura: jammer

    15. April 2020 13 naar: 23

    Ik hou van sport. 🙂 goede of praktische gadgets 😛

  39. Moni

    15. April 2020 14 naar: 36

    De Amazfit GTS Smartwatch zou geweldig zijn omdat ik na een lange ziekte wat meer zou moeten sporten.

  40. Beat Weis

    15. April 2020 18 naar: 14

    wil winnen omdat het erg leuk voor me is en ik het goed kan gebruiken

  41. Martin

    15. April 2020 19 naar: 30

    Waarom ik wil winnen, omdat ik er blij mee zou zijn

  42. Ted

    15. April 2020 21 naar: 43

    omdat ik het verdien

  43. Markus Altmeyer

    15. April 2020 21 naar: 55

    Geweldige prijzen - wie wil ze niet winnen?

  44. Nick Ole

    15. April 2020 23 naar: 54

    Ik zou heel blij zijn met een van de 3 prijzen. Ik zou graag willen winnen omdat ik nog geen van deze drie overwinningen heb. De smartwatch zou de perfecte metgezel zijn voor sport, fietsen, in de sportschool en in het dagelijks leven. Evenzo zou de Realme Buds Air veelzijdig zijn en perfect in mijn dagelijks leven passen ... En zodat ik nooit zonder sap kom te zitten, zou de powerbank ook een geweldige toevoeging zijn.

  45. Tom

    16. April 2020 00 naar: 03

    Zou graag een van deze geweldige stukken willen winnen

  46. Daniel

    16. April 2020 00 naar: 07

    Erg blij om deel uit te maken van deze geweldige wedstrijd. Ik zou heel blij zijn met een powerbank omdat mijn mobiele telefoon zo snel leeg is.

  47. Jessica

    16. April 2020 09 naar: 54

    Ik zou heel blij zijn met de Amazfit GTS Smartwatch, omdat mijn Samsung een paar weken geleden de tijd zegende en ik zo gewend raakte aan deze geweldige metgezel dat ik er gewoon niet zonder kan. Geweldige prijzen die u daar opgeeft. Vrolijk Pasen, blijf gezond!

  48. Petri

    16. April 2020 22 naar: 24

    Ik vind de prijzen geweldig en daarom wil ik winnen. Alsjeblieft de Amazfit GTS Smartwatch, ik vind het echt leuk

  49. Andrej

    17. April 2020 02 naar: 46

    Het zijn gewoon leuke dingen. Succes allemaal!?

  50. Oliver Dietken

    17. April 2020 14 naar: 06

    Wie kan nee zeggen tegen deze overwinningen?

  51. Maria Schroeder

    17. April 2020 18 naar: 55

    Ik wil winnen omdat ik mijn lieve man wil verrassen met de prijs, die met elke techniek iets kan.

  52. Sandra Mueller

    17. April 2020 20 naar: 14

    de Amazfit GTS Smartwatch zou gewoon een grote verrassing zijn. ? Perfect voor mijn training?

  53. Eric

    18. April 2020 10 naar: 52

    Ik zou dol zijn op alle 3 de prijzen en zou heel blij zijn, waar Pasen dit jaar zo volledig voorbij is geweest

  54. Frederick S

    18. April 2020 19 naar: 07

    Ik ben vanaf het begin een Amazfit-fan geweest. Superhorloge dat ik binnenkort graag om mijn pols zou willen zien 🙂

  55. aldohexose

    18. April 2020 19 naar: 19

    Ik zou graag willen winnen omdat ik graag nieuwe dingen test!

  56. renate

    19. April 2020 09 naar: 08

    Geweldige prijzen, wie wil er niet winnen?

  57. Dirk Draewe

    19. April 2020 09 naar: 26

    Ik ben niet alleen een techneut en vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ik hou ook van de technische snufjes uit China en de Xiaomie / Huami-producten in het bijzonder. De GTS zou blij zijn omdat ik de BIP al heb nadat ik verslaafd was aan Mi-Band 2.

  58. Sebastiaan Pannen

    19. April 2020 18 naar: 40

    Ik ben atletisch maar heb geen smartwatch. De perfecte overwinning voor mij!

  59. Daniela S.

    22. April 2020 04 naar: 03

    want het zou echt een leuke verrassing zijn

  60. Elke W.

    22. April 2020 10 naar: 05

    Geweldige blog, geweldige prijzen, wat wil je nog meer? 🙂

  61. Chris

    23. April 2020 00 naar: 32

    Ik denk dat bijna iedereen nu wel wat gejuich kan gebruiken. Ik ben geen uitzondering 🙂

  62. Marian Muller

    23. April 2020 12 naar: 54

    Ik wil winnen omdat ik een totale techneut ben en geen bezwaar zou hebben tegen nieuw speelgoed 🙂

  63. Dalia

    23. April 2020 13 naar: 15

    Ik zou heel blij zijn met de Amazfit, want ik heb er lang over nagedacht om hem te kopen.

  64. Ina Ge ...

    23. April 2020 13 naar: 50

    Ik hou van de aantrekkingskracht van een wedstrijd en ben blij met elke prijs, hoe klein ook. - Maar ik zou nu graag iets heel nuttigs willen winnen en ik zou graag alle prijzen hier vermeld willen zien. Ik bezit momenteel geen van deze dingen.

  65. Bruin

    23. April 2020 20 naar: 18

    Ik zou ergn graag willen winnen omdat ik ondersteuning nodig kan hebben bij het veranderen van mijn dieet met sport

  66. Susanne Weinsanto

    23. April 2020 20 naar: 46

    Ik heb mijn mobiele telefoon constant in gebruik en altijd niet genoeg sap, dus de powerbank zou geweldig zijn ...

  67. Karsten

    24. April 2020 11 naar: 06

    Ik wil winnen omdat ik een absolute tech freak ben !!!

  68. Elke Ahrendt

    24. April 2020 14 naar: 21

    Ik zou heel blij zijn met al deze overwinningen.

  69. MARIA B

    25. April 2020 07 naar: 41

    Omdat ik een goed humeur nodig heb

  70. Sandra

    25. April 2020 09 naar: 44

    Wie wil er niet winnen bij deze geweldige prijzen?

  71. Jutta Bockelman

    25. April 2020 12 naar: 29

    Ik wil winnen omdat ik alles van technologie geweldig vind en graag nieuwe dingen probeer

  72. Werner Bok

    25. April 2020 15 naar: 45

    Ik zou graag willen winnen omdat ik open sta voor elke techniek en ik zou natuurlijk heel blij zijn

  73. zwezerik

    25. April 2020 17 naar: 05

    Zou graag de Amazfit GTS Smartwatch winnen omdat ik hem tijdens het sporten zou kunnen gebruiken.

  74. Deniz

    25. April 2020 17 naar: 07

    Ik wil de Amazfit GTS Smartwatch winnen omdat deze voor mij het nuttigst is.

  75. Ma1801ry

    25. April 2020 21 naar: 13

    cih zou dolgraag willen winnen omdat ik altijd al een smartwatch heb gewild. Ik zou ook heel blij zijn met de andere prijzen!

  76. Iris Marga

    26. April 2020 10 naar: 07

    Ik wil winnen Ik ben dol op nieuwe technologieproducten

  77. Nico

    26. April 2020 10 naar: 26

    Zou ik de Amazfit GTS Smartwatch willen winnen, zodat ik er geen hoef te kopen ...?

  78. Danny K

    26. April 2020 11 naar: 18

    De smartwatch is geweldig voor sport- en gegevensmeting 🙂

  79. Victoria

    26. April 2020 11 naar: 45

    wow wat een geweldige prijs, ik zou alleen maar sprongen maken van vreugde ❤ een droom ❤ de hamer ❤ BLIJF GEZOND en wacht even in deze moeilijke en onzekere tijd <3 Groeten en een fijne zondag

  80. Sonya Neufeld

    26. April 2020 12 naar: 07

    Ik zou heel graag willen winnen omdat ik graag nieuwe dingen test

  81. Diana

    26. April 2020 12 naar: 08

    Ik doe graag mee aan de mooie prijzen

  82. Martina

    26. April 2020 12 naar: 09

    Wie wil er nou niet één van deze geweldige prijzen winnen?

  83. Bertram

    26. April 2020 12 naar: 10

    Je producten zijn gewoon geweldig en je recensies zijn geweldig en inspirerend <3 Wow? wat een super geweldige concurrentie van jou ??? De winst is echt geweldig .. !! ❤ De hamer !! Ik zou graag mijn geluk beproeven ??? hou je vingers gekruist ✊? Ik zou er heel blij mee zijn? Bedankt daarvoor! Je bent geweldig ?? Ik zou alleen maar springen van vreugde als ik win! Ik wens je een heerlijke zonnige week!

  84. Elisabeth

    26. April 2020 15 naar: 14

    Ik wil winnen omdat ik en de rest van de familie technische fans zijn
    en we zouden heel blij zijn met een overwinning

  85. Uwe

    26. April 2020 17 naar: 42

    Ik zou een smartwatch kunnen gebruiken

  86. Daniël H.

    26. April 2020 20 naar: 57

    Wauw .. Heel erg bedankt voor de grote kans om te winnen? ❤️ Aangezien ik nu veel tijd heb, ben ik gaan sporten? .. En merkte dat het echt goed voor me is. De winsten zouden me goed ondersteunen, van smartwatches tot powerbanks. Zodat de batterij van de mobiele telefoon niet altijd de geest geeft door naar muziek te luisteren. ???

  87. Timo Hanusch

    26. April 2020 22 naar: 24

    Gewoon omdat het Pasen was. 🙂

  88. lettergreep

    26. April 2020 22 naar: 47

    zulke grote winsten moet ik meedoen

  89. Juvena

    26. April 2020 23 naar: 26

    Ik heb absoluut een powerbank nodig, zodat ik mijn mobiele telefoon onderweg kan opladen 🙂

  90. Rainer

    26. April 2020 23 naar: 37

    Bedankt voor de geweldige wedstrijd 🙂

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert